2777
2789
عنوان

شکم کوچک ووزن جنین

170 بازدید | 32 پست

من سی وشش هفته ودوروزهستم نمی دونم چرا همه میگن شکمت کوچیکه بااینکه وزن زیادی اضافه کردم نزدیک هجده کیلو 

ممکنه بچه ام ریزباشه امیدداشتم توهفته های اخر شکمم بزرگ بشه اما امروز سرکار مسئولمونم گفت خوبه زیاد سنگین نیستید و... 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه دختره ؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب سونو نرفتید؟وزن بچه اوکیه؟,

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر

لابد بچه اولته منم پسرم ۲۴ هفتم شکمم صااااف سنو وزن رفتی؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

سی ودو هفته رفتم سونو گفت وزن جنین دوکیلو وصد یعنی درست گفته گاهی میگم شاید رشدش متوقف شده ....

سیودو هفته وزن پسرم یک کیلو و نیم بود دنیا اومد ۲و سیصد 😂ولی همون دو ماه اول خودشو به بقیه بچه ها رسوند وزن بالا ملاک سلامت نیست در ضمن اگه طبیعی هستی هر چی کمتر زایمان راحت تر

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

سی ودو هفته رفتم سونو گفت وزن جنین دوکیلو وصد یعنی درست گفته گاهی میگم شاید رشدش متوقف شده ....

نه عالی بوده استرس نگیرید 

من اصلا مشخص نبود باردارم پسرم ۳۱۵۰ وزنش بود

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

واسه سی و دو هفته عالیه دو کیلو صد

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

سیودو هفته وزن پسرم یک کیلو و نیم بود دنیا اومد ۲و سیصد 😂ولی همون دو ماه اول خودشو به بقیه بچه ها ر ...

نه سزارینم و زایمان سوم 

اون دوبارداری قبلم هیچکس نمی گفت شکمت کوچیکه بچه هام تقریبا سه بودند این چقدر میخواد بشه وزنش که همه میگن شکمت کوچیکه

من چون احتمال بیشترمواقع دست تنهاباشم بعد زایمان برام مهم وزن نوزادخوب باشه چون مادرم فوت کرده

اولین بچه تونه ؟قد بلند هستین ؟من اینطورم شکم ام هیچی معلوم نمیشه نه ماه همه می فهمن باردارم

نه سوم 

قدم متوسط 

بارداری های قبلی هیچکس نمی گفت شکمت کوچیکه بچه هام زیرسه 

این چی میخواد بشه همه میگن شکمت کوچیکه