2777
2789
عنوان

شکم کوچک ووزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 32 پست
سیودو هفته وزن پسرم یک کیلو و نیم بود دنیا اومد ۲و سیصد 😂ولی همون دو ماه اول خودشو به بقیه بچه ها ر ...

آره بخدا طبیعی 

اندازه جوجه باشه 

دلم می خواد بچم آسون میشه خیلی 

بچه درشت چه فایده جون به لب بشیم 

معجزه شکر گزاری...

نه سزارینم و زایمان سوم اون دوبارداری قبلم هیچکس نمی گفت شکمت کوچیکه بچه هام تقریبا سه بودند این چقد ...

آهان غذاهای مقوی بخور بستنی هم شنیدم برای وزن گیری خوبه بخور

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بخدا طبیعی اندازه جوجه باشه دلم می خواد بچم آسون میشه خیلی بچه درشت چه فایده جون به لب بشیم

من دخترم  دو و پونصد بود😂الان از همه هم سن و سالهاش بلند تره و وزنش بهتره

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

کاش بچه منم این طوری جوجو کوچولو بشهزایمان طبیعی هستم 🤕

بچه ی ریز نگهداریش اینکه لباس تنش کنی و...اون اوایل سخته 

بعد چقدر حرص باید بخوری تابزرگ بشه 

اگر یک کم ریزبمونه ممکنه مدام اطرافیان بگن ریزه ریزه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اگه خودت زیاد وزن بگیری بچت کمتر وزن میگیره ۱۸کسلو خیلی زیاد اضافه کردی البته منم ۳۰هفته بچم ۱۹۰۰بود

من رژیم بودم خداخواسته باردارشدم رژیمو مجبورشدم بذارم کنار برای همون یکی دوماه اول وزنم سریع رفت بالا بعدش نه .....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه ی ریز نگهداریش اینکه لباس تنش کنی و...اون اوایل سخته بعد چقدر حرص باید بخوری تابزرگ بشه اگر یک ک ...

آره بابا اونا مهم نیست حرف مردم مهم نیست

خودم بارداری قبل سه و ششصد کیلو بود 

خیلی سخت بود 

معجزه شکر گزاری...

نه سوم

ماشاالله

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن