2777
2789

راهنماییم کنید به خودم باشه دلم میخواد جدایم فقط میترسم 

شوهرم وضع مالیش خوبه تقریبا هر چی بخوام میگیره دوسم داره دوسش دارم ولی خیلی واسه داداشش و مامانشش بهم بی احترامی کرده حتی کتکمم زده  تا الان مشکل دیگه ای نداره یه ساله عقدیم 

رفته بودیم خرید جهاز منو مامانم شوهرم و مادرش ، مادرشو واسه چک آورده بود ، می‌خواستیم برای خونمون چینی برداریم مدلشو وقتی انتخاب کردم گفتم ۱۲ نفره شوهرم از مادرش پرسید چند نفره برداریم رو حساب مثلا تجربه بقیشه تیکه های مثلا ماست خوری ایناشم اون تصمیم گرفت چی بذاره ، تو خرید تیکه های شوهرم خودمون دوتا رفتیم و خریدیم مبلامون رو فقط حضور داشت ، خلاصه ک من بابت اینکه شوهرم حرف منو منتقل کرد به تخماش ناراحت شدم و یکم رفتم تو خودم بعد مادرشوهرم جلو فروشنده ها و مامانمو... گفت ناراحتی گفتم نه چند بار گفت منم گفتم چرا هر بار میگین یا باد کردی یا ناراحتی خیلی اصرار کرد جلو همه خجالتم داد، شوهرم اخماشو انداخت و رفت اومدیم خونه هم کلی بهم بی‌احترامی کرد جلو مامانش که ببند دهنتو بیشور و کلی توهین دیگ که مامانش جو گیر شد زد زیر گریه بعد کلی توهین خودش ک بهم گفت بی ادبی تربیت نداری، حالا باور ندارین اگه بگم وقتی بهم بی‌احترامی میکرد می‌خندید، بخدا پوز خند میزد  راهنمایی کنید دخالتیه، رسما افتادم دست عجوزه ،  ازش متنفرم ، دیشب تا حالا خیلی گریه کردم چون خانواده ما سطح نرماله همش کوچیکم میکنه و خوردم میکنه مرسی ک تا آخرش خوندین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا 

چه مسايل پيش پا افتاده اي ! 

عزيزم زندگي خيلي بالا و پايين داره

أصلا نظر گرفتن از بزرگترها چه مادر شوهر چه مادر خودت ، بد نيست ناراحتي نداره 

بعد هم سر اين چيز كوچيك حرف جدايي ميزني!!!

همسرت هم همينطور چرا بايد بي احترامي كنه! 

به نظرم وقت ازدواج شما و همسرت نبوده 

هنوز بچه اين! 

رو پولش حساب باز کردی که میخوای زن همچین آدم گاوی بشی .اگه دوست داشت بهت بی احترامی نمیکرد .ببین الان یه تصمیم جدی بگیر فردا با بچه آواره نشی .به نظرم اگه برخورد جدی کنی حتی ممکن کارت به طلاق نکشه وبه جاش طرفت ادب شه 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

وا چه مسايل پيش پا افتاده اي ! عزيزم زندگي خيلي بالا و پايين دارهأصلا نظر گرفتن از بزرگترها چه مادر ...

نوشته قبلا به خاطر مادر وبرادرش کتکش زده اونم تو عقد حالا فکر کن بعد ازدواج قرار چی رفتاری داشته باشه صد درصد بدتر

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن