2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها بیان! خودمونیییم هاااا تو قرن بوق زندگی میکردیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 58 پست
اولین سیستم عامل کامپیوتر فقط محل ذخیره اطلاعات بود میزدیم دو نقطه بک اسلش اف مثلا می رفتیم تو درایو ...

میگم من هرچی چشمم میخوره به اسم کاربریت میخونمش "احمدوند" یاد خوانندهه میفتم😆😆😆😆

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوار ویدیو یادتونه؟😄

بلییییییی

گرامافون هم یادمه 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
من شوهرم دهه پنجاهیه میگه شما شصتی ها اصن نمی‌دونید نوستالژی یعنی چی،خاطره مشترکید با دهه هفتادی ها ...

دهه شصت تو اوج جنگ به دنیا اومدن و بزرگ شدن. تو جوی که باید برا مرغ و تخم مرغ ساعت ها او صف وایمیستادن. واقعا تو محرومیت دوران کودکیمون گذشت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
چه ماهى عزيزم, من ارديبهشتيم    

مهر 😊😊😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
NC win3.1 یادتونه  ؟

اوووف NC 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ما دهه هفتادی ها چی داشتیم مگه

شما وضعتون عالی نبود اما از ما بهتر بود 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
اینا مال دهه چهل و پنجاس. تورخودا نچسبونش به دهه شصت😩😂

من خواهرم متولد ۶۳همینجوری لباس پوشیده😂😂😂😂 اتفاقا عین همین عکسم داره،یه لحظه شک کردم گفتم نکنه خودشون باشن خخخخخخ

بنده خدا الان خیلی جوونتر از اون وقت‌هاس😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دهه شصت تو اوج جنگ به دنیا اومدن و بزرگ شدن. تو جوی که باید برا مرغ و تخم مرغ ساعت ها او صف وایمیستا ...

خوب دیگه دهه 60 تو جنگ دنیا اومدن.

جنگ هم 8 سال طول کشید همش.

یعنی کلتس دوم ابتدایی دیگه جنگ تموم شد.

نوجوونی و جوونی 60 ها،چی شد پس؟

تنبلی از خود دهه 60 هست،والله

وقتی فلاپی را میزاشتیم تو رایانه حس فضا نورد بهمون دست میداد

😆😆😆😆😆😆

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
NC win3.1 یادتونه  ؟

با اون که دیگه پز میدادیم کلی🤓

مادرانه ترین لحظه های امروزم همین لحظه است... همین لحظه که با تمام جان عاشقم...دوستت دارم را یواشکی به تو هدیه میکنم❤❤❤
من خواهرم متولد ۶۳همینجوری لباس پوشیده😂😂😂😂 اتفاقا عین همین عکسم داره،یه لحظه شک کردم گفتم نکنه خ ...

وااااییی ارهههه چرا واقعا ینی؟الان جوونتر و خوشکلتر هستن تا اون موقع!؟

،حتی بازیگرا رو ببین!