2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها بیان! خودمونیییم هاااا تو قرن بوق زندگی میکردیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 58 پست
دی او اس چیه

MS _ DOS دیگه 😁

سیستم عامل

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط و فقط این مانتوها😂😂😂😂

خخخخخ عالیه اپل داره چه زیاد 😁

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
داس قبل ویندوز

نمیدونم چیه.👅😂 فقط ویندوز 98 یادمه. عاشق بازی مین بودم😂😂😂😂😂😂😂

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
دی او اس چیه

داس - یه سیستم عامل قدیمیه

قبلا که ویندوز نبود با dos کار میکردیم 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

اینا مال دهه چهل و پنجاس. تورخودا نچسبونش به دهه شصت😩😂

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
منم 63 ام 

همسنیم 😊😊😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

اینا به سن ما نمیخوره . یکم قبلتره 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
من شوهرم دهه پنجاهیه میگه شما شصتی ها اصن نمی‌دونید نوستالژی یعنی چی،خاطره مشترکید با دهه هفتادی ها ...

خب دهه پنجاهیها از نظر کار و شغل و درس خوندن اوضاعشون خوب بود. اما شصتیا نه فقط با درس خوندن گول خوردن ولی شغل و کار آنچنانی ندارن اکثرا. (نسبت به درسی که خوندن)