2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روغن زیتون

خیلی کم در حد چند قطره

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

از حمام که اومدید بیرون نمی موها رو بگیر ماسک مو بزن آروم شونه بزنید اگر قابل بافته ببافید اگر نه ببندید و با کلاه یا روسری نخی بپوشونید تا خشک بشه کامل کامل بعد خودتون تغییر رو حس میکنید 

از این اسپری های نرم کننده موی فیروز که مخصوص موی کودکانه بگیر موقع شونهکردن اسپری کن روی موهاش عالیه من برای خودم خریدم میزنم😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

دختر من چهارسالشه موهاش مثل خودم نازکو وزه 

سرم موی ارگان دنی وان براش استفاده میکنم ینی عالللیه 

۳۶۰ خریدم ولی بزرگه برای هفت هشت ماه عالیه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

از این اسپری های نرم کننده موی فیروز که مخصوص موی کودکانه بگیر موقع شونهکردن اسپری کن روی موهاش عالی ...

امتحان کردم

حتی یه دونه اسپری خوب و گرون هم گرفتم فایده نداره