2777
2789

مادرایی که فک میکنن با اموزش های خاصشون هوش و استعداد بچشون رو پرورش دادن خواهش میکنم  بیان تجربشون رو دراختیار ما هم بزارن.

دخترم یک سالشه و همش دغدغه پرورش حواس پنجگانه و استفاده از نیمکره راست مغز رو دارم.ضمنا دخترم هوش معمولی داره و نابغه هم نیس.اگه کسی اموزش با بازی بلده بیاد کمک.مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نیمکره راست از تولد تا۶سالگی بسیار فعاله, و بعد از اون نیمکره چپ غالب میشه که اطلاعاتی رو که از طریق اموزش مستقیم میبینه ذخیره میکنه هرچه از نیمکره راست بیشترکار بکشیم خلاقیت اونو تقویت کردیم(البته این چیزا رو شنیدم و اطلاعاتم ناقصه).چیزهایی که بچه خودش با تجربه بدست میاره تو راست ذخیره میشه.

من دختر 17 ماهشه یادش دادم جیش کنه تو دستشوییی اینم جزوه اموزش هستش ایا؟

اگه این تجربه رو در اختیار من بزارین قطعا استفاده میکنم چون چن ماه دیگه نیاز پیدا میکنم برا دخترم

منظورم اموزش غیر مستقیمه,با بازی توانایی ذهنی بچه رو بالا ببریم

اهان اون جوری

من براش عکس های کتابا رو توضیح میدم و باهاش مثل بزرگتر ها صحبت می کنم. اونم دقیقا حرف های بزرگونه میزنه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

عزیز جان به حرفام دقت کن :
براش اسباب بازی های حروف انگلیسی بخر و بریز دورش و با خنده و شکلک در اوردن اسم حروفو بهشون بگو مثلا ای رو بزار جلوش بگو اییییییی بگو ماما ای . اونم تکرار میکنه . ولی اینقد با خنده و شادی بگو که زده نشه .
تو تایم های دیگه ازش بخواه یاد اوری کنه که فلان حروف اسمش چیه . و براش دست بزن و هورا بهش بکش و بوسش کن . باید محیط شاد باشه و اعتماد بنفس بهش بدی .
براش کتاب بخر و بزار شکلارو خوب ببینه . و سعی کن طی روز خیلی باهاش حرف بزنی خییییییلی . باید خیییییلیییی باهاش حرف بزنی دقت کن
حیوونارو با صداشون بهش نشون بده . و ویدیو براش بزار . ویدیو که گذاشتی بعد بگو ماما جوجو چی گفت ؟ گاو چی گفت ؟ بعد خودت صداشو درار و بخند تا اونم بخنده .
هرچی بزرگ تر شد عادتش بده کتاب براش بخونی و علاقه مندش کن . سعی کن طی روز ازش بپرسی و بخوای چیزی که میبینه یا میشنوه یا متوجه میشه . قوه ی تحلیلش باید بالا بره . باید محیطو شاد نگه داری تا بازه بیشتر شه . حروفای انگلیسی هم همینجور ادامه بده تا فول بشه .براش مداد رنگی بخر با دفتر (وقتی حدود ۲ سالش شد) خودت کنارش بشین و رنگارو دستش بده و با شادی علاقه مندش کن با رنگا ارتباط برقرار کنه . مثلا بدونه دریا ابیه . یا عروسکش این رنگیه . براش پازل بخر . واسه هر قدمی که بر میداره تشویقش کن . وقتی شد ۳ سالش . باید بتونه حروفای انگلیسی رو بشناسه و با نقاشی و کتاب و پازل اشنا باشه . شروع کن اهنگ انگلیسی ساده پخش کردن و خودت بخون و قر بده تا اونم علاقه مند شه و حفظ کنه . محیط اماده باشه . کم کم شروع کن با عدد و جمع و تفریق بصورت بچگونه و مفهومی یادش بدی . یادش بده بشماره و مفهومه تفریق و جمعو بدونه . براش یه تابلو با ماژیک بخر . برای لوازم تحریرش سعی کن احترام بزاره و به منظم بودن اتاقش اهمیت بده . روز نباید براش کسل باشه . باید براش اهنگ بزاری و دایما چیزایی که یاد گرفته با ذوق بپرسیو بگی ماما چیشد ؟ چی گفت ؟ چی کار کردی؟ و کاری کنی بیاد و بهت گزارش بده . کم کم شعر های فارسی ساده بچگونه پلی کن و بزار حفظ کنه . اینجوری خیلی از استعداداش و توانایی هاش شکوفا میشه .
براش احترام بزار و برای همه کاراش تشویقش کن و با ملایمت و شادی باهاش برخورد کن و توی تربیتش کم نزار گاهی اوقات باید خلاف خواسته هاش پیش بری و بهش نشون بدی که کارای زشت چقدر ناراحتت میکنه و دلتو شکسته تا بیاد و ازت عذر بخواد (البته نه صداتو بالا ببریا . منظورم از اون مظلوم نمیایی ها هست)  مثلا وقتی کاراشو انجام داد ببرش پارک . وقتی شعریو حفظ کرد براش یه عروسک خوشگل بخر .
اینجور پیش بره تا ۴ سالگی اونقدر رشد داره که میتونی بهش حروفای فارسی رو درس بدی 

من دختر 17 ماهشه یادش دادم جیش کنه تو دستشوییی اینم جزوه اموزش هستش ایا؟

بچه ها فرق دارن بعضی ها زودتر دستشویی شونو میگن. 

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
از کجا فهمیدید بچه تون هوش معمولی داره؟ 

معمولا مادرها فک میکنن بچشون باهوشه و بخاطر همین روش حساب زیاد باز میکنن و چون همه باهوش نیستن وسط کار سرخورده میشن یا به بچه زیاد فشار میارن.راستش نمیدونم هوش دخترم در چه حدیه ولی تا الان کار خارق العاده انجام نداده که من بتونم چنین ادعایی کنم.همه حرکاتش نرمال و عادیه از نظر من

خیلی خیلی معذرت میخوام شاید الان بگم بعضیا خوششون نیاد اما چند بار که خودم رفتم دستشویی در رو باز گذاشتم جلوش نشونش دادم که اینجوری... چندین بار پوشکشو باز گذاشتم نشوندمش شاید 1ربع تو دستشویی همش بازی میکرد تا جیش کرد.. بعد پوشک عوض کردن تو دستشویی همش گذاشتم بمونه هی بهش میگم جیش کن جیش کن تا خودش یاد گرفت.