2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه باهوش وخلاق پرورش دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 35 پست
اهان اون جوری من براش عکس های کتابا رو توضیح میدم و باهاش مثل بزرگتر ها صحبت می کنم. اونم دقیقا حرف ...

بچه شما چنسالشه ؟

راستش به محض باز کردن کتاب اونو ازم میگیره و پاره میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه شما چنسالشه ؟ راستش به محض باز کردن کتاب اونو ازم میگیره و پاره میکنه

دو سالشه من از ۶ ماهگی کتابای پارچه ای براش گرفتم . بعد یکسالگی مجله دادم دستش درسته بعد از دو سه ورق ک گوش میداد میگرفت و پاره می کرد و میخندید ولی الان دیگه خودش کتابشو میاره میگه بخون برام و گوش میده

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
بچه شما چنسالشه ؟ راستش به محض باز کردن کتاب اونو ازم میگیره و پاره میکنه

دختر منم اوایل همین طور بود ولی انقد جلوش خوندم که الان اونم کتاب رو میگیره ادای خوندن درمیاره چیزی متوجه نمیشم فقط میبینم مثلا داره میخونه

دو سالشه من از ۶ ماهگی کتابای پارچه ای براش گرفتم . بعد یکسالگی مجله دادم دستش درسته بعد از دو سه ور ...

ممنونم,چطور تشویقش میکردین مکعب های رنگی رو روی هم قراربده؟

دختر منم اوایل همین طور بود ولی انقد جلوش خوندم که الان اونم کتاب رو میگیره ادای خوندن درمیاره چیزی ...

خود متن کتاب رو میخوندین یا از رو شکل ها براش قصه میساختین

ممنونم,چطور تشویقش میکردین مکعب های رنگی رو روی هم قراربده؟

تو ابزار های بازی نباید بچه رو مجبور کرد باید رها باشن هر جور دوس دارن

مثلا این حلقه هوش رو همه بچه ها تو ۱۸ماهگی درست می کردن ولی دختر من نمی تونست. منم اجبارش نکردم . یه بار که حوصله ش سر رفته بود باهاش کلنجار رفت و درستش کرد اما تو۲۳ماهگی. 

یا همین لگو رو اصلا بلد نیست. من اجبار نمی کنم چون باید خودش کشفش کنه و فقط میریزه بیرون و میده باباش درست کنه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
خود متن کتاب رو میخوندین یا از رو شکل ها براش قصه میساختین

همون کتاب داستان های بچه ها رو با دا و خنده و اینا میخوندم مثلا نشونش میدادم نگا کن این اقا گوسفنده س بع بع ...خخخخخ. همین مدلی

همون کتاب داستان های بچه ها رو با دا و خنده و اینا میخوندم مثلا نشونش میدادم نگا کن این اقا گوسفنده ...

چ خوب,مرسی که برام وقت گذاشتین ج دادین 

پازل برای این سنی هم هست(یکساله)