2777
2789
عنوان

عیدی برای چهارتا خواهرشوهر

628 بازدید | 28 پست

سلام دوستان ماامسال سال اولیه که اومدیم سرخونه وزندگی خودمون ومارسم داریم که برادر برای خواهراش باید عیدی ببره به نظرشما نفری 500کافیه؟چون پدر‌شوهرمم نفری200یا300میده بهمون حالا باید درکنارش یه جعبه شیرینی هم بخریم که میشه 200 هزارتومن حالا هیچ نمیدونم اوناقراره عیدی بدن بهم یانه😂😂

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

مجرد هستن ؟ چه رسم جالبی 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا فک نکنم بدن شایدم بدن امسالو چون عیده اولته 

ولی از سالای بعد چشم ب در نباش عیدی بدن بهت

بله پونصد زیاد هم هست خواهرم ب خواهر شوهراش پونصد میبره

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

به تو عیدی فقط‌پدر شوهر میده 

منم‌۷ تا خواهرشوهر دارم‌

شوهرم اول ها میداد بعدش نداد .چون‌میگفتن کم‌میدی .حالا ۱۰ سال پیش ۱۰۰ یا ۲۰۰‌میداد....

الان‌میگن نفری ۱‌تومن‌بده خب .....

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

زیاده واسه خواهرشوهر 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

به تو عیدی فقط‌پدر شوهر میده منم‌۷ تا خواهرشوهر دارم‌شوهرم اول ها میداد بعدش نداد .چون‌میگفتن کم‌مید ...

چه پررو هستن 

ندیدااااا

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .