2777
2789
عنوان

خانوم های ساکن قم

130 بازدید | 11 پست

شهر شما سزارین اختیاری انجام میدن؟

ما اراک زندگی میکنیم و هیچ دکتر و بیمارستانی حتی با زیرمیزی هم سزارین اختیاری انجام نمیده . شهرای اطرافمون یعنی کوهدشت و قم و کاشان و تهران شنیدم انجام میدن . اگر ساکن قم هستید و دکتری رو میشناسید لطفا بهم بگید 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

تمام بیمارستان های خصوصی سزارین می کنند

پزشکان همان بیمارستان خصوصی زیر میزی میگیرن و داخل همون بیمارستان خصوصی سزارین می کنند

اصلا از نکته های رقابتی بیمارستان های خصوصی همین مانور روی سزارین هست

حتی بعضی ها با حضور پدر و کارهای رقابتی دیگه.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام بیمارستان های خصوصی سزارین می کنندپزشکان همان بیمارستان خصوصی زیر میزی میگیرن و داخل همون بیمار ...

نه شهر ما یه بیمارستان خصوصی داره و اصلاااا هم انجام نمیده حتی با دادن زیر میزی متاسفانه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

من قمماینجام سخت انجام میدن دخترعموم حاملست میگفت زیرمیزیم قبول نمیکنن..بایددرده طبیعی رو بکشی بعد ا ...

پس قم هم مثل شهر ماست با این تفاوت ک درد طبیعی رو هم بکشی باز سزارین نمیکنن

من قمماینجام سخت انجام میدن دخترعموم حاملست میگفت زیرمیزیم قبول نمیکنن..بایددرده طبیعی رو بکشی بعد ا ...

نه

اتفاقا ما برای نیمه ی شعبان قم بودیم و برای گشت داخل شهر چندتا فروشگاه رفتیم.

یه خاتم و آقای جوانی در فروشگاه آشنا شدیم تا آدرس بگیریم

خانم باردار بود و می گفت صبح فردا سزارین اختیاری با اسم دکترش گفت داره. یادم نیست کی رو گفت

داشت برای دخترش پاپیون می خرید تو فیلم برداری لحظه ی زایمان چون از لباس پوشیدن بچش گویا فیلم میگیرن دنبال پاپیون بود

کلی از دکترش تعریف کرد

و کلی اکسسوری برای فیلم بیمارستانش خرید

حا دیگه از جزئیات قم نمیدونم

اما تهران تمام بیمارستان ها خصوصی سزارین دارن

دکترت باید یه دلیل بیاره نمیتونه یه چیزی بنویسه ؟من یبار از یکی شنیدم یه نفر دکترش پول گرفته یه دلیل ...

برای بیمارستان دولتی دنبال بهانه اند

در بیمارستان های خصوصی رقابت در امکانات سزارین هست

حضور پدر و کلی مزایای دیگه