2777
2789
عنوان

اختلاف فرهنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 46 پست

معمولا این ازدواجها اگر بین دوتا آدم عاقل و با فرهنگ باشه مشکلی پیش نمیاد اما دوتا آدم متعصب حتما به مشکل میخورند الان هم بهتره شرایط مدرسه و وضعیت تدریس معلم ها و سطح فرهنگی دانش‌آموزان هر مدرسه و ....بیشتر در نظر گرفته بشه تا مسایل دیگه که بعداً به عهده و تصمیم خود بچه بستگی داره

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
بچه دین زده میشه اصلا چنین ازدواجی اشتباهه مگر اینکه قبلش توافق سفت و سخت کنن که بچه به کدوم دین باش ...

متاسفانه این دو تا جوون خودشون با بی فکری عمل کردن تقصیر بزرگترا نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خانواده همسر من که شیعه هستند هر دو مورد بوده یعنی پسر شیعه دختر سنی گرفته و پسر سنی اومده خاستگاری دختر شیعه و ازدواج کردند هیچ مشکلی هم خانواده ها با هم نداشتن و بچه ها  مدرسه هم معمولی رفتن . اینا کجان که مدرسه شیعه و سنی فرق داره . تو ایران اینجور مدارس تا  این حد تفکیکی تا جایی که میدونم نیست . ولی پدر و مادر باید به توافق برسن . مدارس ایران اصولا بر پایه مذهب شیعه درس میدن . من بشخصه برام فرقی نداشت اسلام تو اصول یکی هست چه فرقی داره کدوم سمت بخونه 

خانمی ک انقدر اصرار داره بچه سمت محل خودشون بره مدرسه ک همه سنی باشن

پس یعنی مذهبی بوده از اول !

شیعه هم بود همینو میگفت

میگفتش باید جایی بره ک اکثریت شیعه باشن

با این شرایط مشخص بود اینشکلی میشه از اول 

پدر بهتره یاد اوری کنه دین و مذهب توی اسلام از پدر به ارث میرسه 

پس تلاش خانم بی فایده ست

و به خانم گوشزد کنه ک توی مدرسه ایی ک اکثر بچه ها سنی هستن یعنی هم پدر هم مادر سنی مذهبن

وقتی بچه این خانم دینش شیعه ست رسمی 

توی مدرسه ممکنه اذیتش کنن بچه ها

چون بچه ان !! سنی ندارن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

معمولا این ازدواجها اگر بین دوتا آدم عاقل و با فرهنگ باشه مشکلی پیش نمیاد اما دوتا آدم متعصب حتما به ...

پدره متعصب نیست، به نوعی دیگه قبول نداره اما مادرش به شدت رو اعتقاداتش تعصب داره جوری که مادر شوهرش به خاطر اون عاشورا مسجد نمیره چون اونجا وسط مراسم لعن خلفای اونهارو میکنن، تقریبا میشه گفت خونواده ی پسره به خاطر عروسشون قید خیلی چیزارو زدن

متاسفانه این دو تا جوون خودشون با بی فکری عمل کردن تقصیر بزرگترا نیس

دیگه باباهه باید دست به کار بشه بعدم بچه الان کوچیکه ممکنه مغزشو‌شستشو بدن ببرنش سمت وهابی گری و عقاید سلفی که متاسفانه بین اهل سنت زیاده 

پدره متعصب نیست، به نوعی دیگه قبول نداره اما مادرش به شدت رو اعتقاداتش تعصب داره جوری که مادر شوهرش ...

اون الان باید الویتش آموزش و تربیت درست بچش باشه چه مادر بی فکری

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
تو خانواده همسر من که شیعه هستند هر دو مورد بوده یعنی پسر شیعه دختر سنی گرفته و پسر سنی اومده خاستگا ...

دقیقا منم تعجب کردم

مدارسی نداریم ک تفکیک بشن

مگر توی شهری ک اکثریت سنی مذهب باشن

اونم خب تفکیک نیست

چون اکثریت سنی مذهب هستن

خب مدارس هم همینن و تعداد بیشتره

برای بهایی و... دیدم

یسری مدارس بیشتر هستن و ثبت نامی بیشتره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خانمی ک انقدر اصرار داره بچه سمت محل خودشون بره مدرسه ک همه سنی باشنپس یعنی مذهبی بوده از اول !شیعه ...

ببین مدرسه ای که دارم ازش حرف میزنم مثلا بین 30 تا دانش آموز فقط 3 تا شیعه داره، آره از اول مذهبی بوده ما هم میدونستیم باهاشم خیلی کنار اومدیم، رعایت کردیم که اذیت نشه، حس غریبی نکنه، ولی الان افتاده به لج

دیگه باباهه باید دست به کار بشه بعدم بچه الان کوچیکه ممکنه مغزشو‌شستشو بدن ببرنش سمت وهابی گری و عقا ...

بین اهل سنت ایران بندرت این موارد هست چون تو اقوام سنی داریم . مردم رو از اهل سنت نترسونید . 

دیگه باباهه باید دست به کار بشه بعدم بچه الان کوچیکه ممکنه مغزشو‌شستشو بدن ببرنش سمت وهابی گری و عقا ...

وهابی که نه نیستن، ولی یکم تندرو ان، کرد شکاکن