2777
2789
عنوان

تا الان فکر میکرم پانیک دارم

139 بازدید | 16 پست

دیشب تو یه سایت علائمم رو گفتم دکتر اونجا گفت علائم و زمینه مشکل قلب و فشار و چربی خون داری 

بقیه هم گفتن برو روانپزشک عدم کنترل خشم داری 

یکی هم هنو گفت برو دکتر قلب واقعا الان شوکم

باورتون میشه الان به شوهرم گفتم اینا رو گفتن فقط گفت باشه 

چرا خشم نداشته باشم چرا دق نخورم 

دارم منفجر میشم 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خبره 😐چیزیت نیس همون پانیکهسایت دکتر هست پرسیدی ؟

آره 

ولی برا من موقع عصبانیت و ناراحتی اونجور میشم بیخود حملات بهم دست نمیده 

پانیک چی هس اصن

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

پانیک حمله ی ترس و اضطرابه نه خشم و …با چیزای دیگه اشتباه میگیرن خیلیا

دقیقا همینو گفت گفت پانیک بدون هیچ زمینه ای میاد 

ولی چون شما تو عصبانیت و ناراحتی اونجور میشی خشم هس باید بری روانپزشک قبلش هم چکاب قلب