2777
2789

چه عیدی وقتی پول لباس عیدو ندارم!! 

چه عیدی وقتی توان خرید اجیل نداریم(: 

حتی سفره ی هفت سینم دیگه نمیشه چید 

پارسال من فقط ی جفت کفش خریدمو تمام امسال همونم نمیتونم  بخرم  بعد دلمو به عید خوش باشه💔پدرم کارگره از کجا بیاریم اخه 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عیدی وقتی پول لباس عیدو ندارم!! چه عیدی وقتی توان خرید اجیل نداریم(: حتی سفره ی هفت سینم دیگه نمی ...

ای روزگار عمو دلم خون کردی که منم به خدا غصه شما را می‌خورم ولی امسال برات با کلی شادی خوش حالی میام نگران نباش همه چی را بسپار به خدا 

ای روزگار عمو دلم خون کردی که منم به خدا غصه شما را می‌خورم ولی امسال برات با کلی شادی خوش حالی میام ...

سپردم به خودش(: 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

چون دلم شکسته. خالی از عشق و دوست داشتنه دوس دارم سرما بمونه غم و غصه هام باهاش قندیل ببندن

ای داد بیداد من حاجی فیروز عاشق تو هستیم عمو امسال قول میدم بهت سال پر از عشق شادی برات باشه غم غصه بره پیش ننه سرما با خودش ببره

عمو کاشکی با این تاپیک من صدا هاتون به گوش بقیه برسه عمو جون و همه چی درست بشه انشالله این حاجی فیروز هم کلی غصه غم داره ولی خودش سیاه می‌کنه تا غصه غم اش ببینید دلتون شاد کنه برا بابا نوئل شاد هستید اما برا عمو نوروز نه ای داد بیداد