عمو نوروزم سالی یک بار میام منو یادتونه یا نه؟دیدم یه جا نوشته بود ننه سرما نرو ما را با عمو نوروز تنها نزار کی دلش میخواد من بیام کی ساده همه یک صدا بگید ؟خونه تکونی کردید یا نه؟آهه چرا بعضی ها از اومدن من شاد نیستند دلیلش چیه😡🥹یادمه قبلاً چقدر همه شور نشاط داشتند هی روزگار من با حاجی فیروز چیزی نمونده که بیام پس خوشحال باشید،
پارسال من فقط ی جفت کفش خریدمو تمام امسال همونم نمیتونم بخرم بعد دلمو به عید خوش باشه💔پدرم کارگره از کجا بیاریم اخه
چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
ای روزگار عمو دلم خون کردی که منم به خدا غصه شما را میخورم ولی امسال برات با کلی شادی خوش حالی میام ...
سپردم به خودش(:
چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
عمو کاشکی با این تاپیک من صدا هاتون به گوش بقیه برسه عمو جون و همه چی درست بشه انشالله این حاجی فیروز هم کلی غصه غم داره ولی خودش سیاه میکنه تا غصه غم اش ببینید دلتون شاد کنه برا بابا نوئل شاد هستید اما برا عمو نوروز نه ای داد بیداد