نیمرخان مدیر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 980 عنوان همزاد | مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 19 پست بهم گفتن همزاد شیطانی دارییعنی ادم بدی هستم؟گفت به روز تولدت ربط داره 1403/12/04 | 10:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_maleka_ عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3213 آیت الله بهجت میگن حرز باید توسط افراد خبره و با رعایت جمیع شرایط روی پوست آهو نوشته بشه،داخل قاب نق ... دقیقاا میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏
نیمرخان مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 980 آیت الله بهجت میگن حرز باید توسط افراد خبره و با رعایت جمیع شرایط روی پوست آهو نوشته بشه،داخل قاب نق ... دو نماز دورکتی داشت من فقط یکیش خوندم
محنا۲ عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2311 آیت الله بهجت میگن حرز باید توسط افراد خبره و با رعایت جمیع شرایط روی پوست آهو نوشته بشه،داخل قاب نق ... اسی خیلی ها دیدم تو گردنشان آویزون میکنن!!!ولی باید به بازوی راست بسته شه(قدیم ها دیدی پهلوونا حرز ها رو دور بازوشون و بصورت بازوبند میبستن!) ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
محنا۲ عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2311 دو نماز دورکتی داشت من فقط یکیش خوندم آره نمازش رو باید حتما در روزی که قمر در عقرب نیست و بصورت کامل بخونی!!!خب گلم نصفه انجام دادی میگی چرا کامل اثر نمیکنه!!!؟؟؟🤗 ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
aydinan عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 9 برای دفع همزاد داخل کتاب شفای الهی( دکتر مجتبی خوانساری) کامل توضیح دادن تو گوگل به صورت رایگان هست حدود ۱۰۰ صفحه