2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرش منو وخانوادمو له کردن کمرمو شکستن باکل خانوادم جنگیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو دست نداری چنان کتکشون بزن که مثل چی ازت بترسن وا

مادر شوهرم اومد خونمون گفت این بچه مال بچه من نیست من بچه هم همش گریه میکردم به شوهرم میگفتم بیا از بچه ازمایش بگیریم ببینه بچه توئه اومده بودن بامادر شوهرم منو بیرون کنن میگفت بچتو بزار برو منم فقط گریه میکردم بعد که شوهرم جلوش در اومد گفت شمارو عاق میکنم ببینم چقدر زندگیتون ادامه پیدا میکنه

خب بره بکنه این همه کتکت زدن تو چرا نرفتی شکایت کنی

بعد اینهمه سال که سوارم شدن؟همون موقع باید یه کاری میکردم که نکردم تازه زایمان کرده بودم همچین منو هل داد توی کوچه درو بست که خوب بود بچم از بغلم نیفتاد دومتر پرت شدم بیرون گفت اگع برادرم غیرت داشت جلوی تو ج نده وایمیستاد پرتم کرد از خونه مادر شوهرم بیرون 

سطح مالی خیلی بالاتری دارن نسبت ب شما؟

نمیخواستنت؟

باراری تو عقد خیلی گوشش بازه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مادر شوهرم اومد خونمون گفت این بچه مال بچه من نیست من بچه هم همش گریه میکردم به شوهرم میگفتم بیا از ...

حا تهوع میگیرم که هنوز همچین عقاید پوچ و حجری تو جامعه هست ، که نمیدونم زمان عقد نباید باهم خوابید و یا بعد عروسی باید بچه دار بشی ، یکی نیست بگه خب احمق وقتی اسم کسی رفت تو شناسنامه مردی ، یعنی کمالا اونا زن و شوهرن و همه چیز بر اونا حلاله ، حتی خود خدا هم نگفته باید عروسی بگیرین بعد بچه دار بشین 

بعد اینهمه سال که سوارم شدن؟همون موقع باید یه کاری میکردم که نکردم تازه زایمان کرده بودم همچین منو ه ...

الان شوهرت طرف توئه؟

یاخدا اینا دیگه کین؟چطوری میخان جواب بدن اون دنیا.

وای واقعا چقدر بدی ازخدا نمیترسن

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

سطح مالی خیلی بالاتری دارن نسبت ب شما؟نمیخواستنت؟باراری تو عقد خیلی گوشش بازه

نه سطح ما از اونا بالاتره من پدرم فوت شده ۱۴ سالم بود ازدواج کزدم شوهرم منو مجبور به رابطه میکرد هیچ جلوگیری هم نمیکرد هیچی میگفت تو بچه دار نمیشی مادر شوهرم خالمه بعد از عقد اینطوری خودشونو نشون دادن 

سطح مالی خیلی بالاتری دارن نسبت ب شما؟نمیخواستنت؟باراری تو عقد خیلی گوشش بازه

روزی که اومدن خواستگاری اینقدر قربون صدقم میرفتن هی میگفتن هر چی بگین قبوله بعداز عقد مادرشوهرم و شوهرم شروع به بامبول کردن شوهرم گفته بود رابطه جنسی داشتیم خون نیومده مادر شوهرمم گفته بود ببرش ازمایش برگه ازمایشو گرفتیم ازم گرفتش داده بود به ننش بعد مادر شوهرم هی تیکه وکنایه میومد بهم پیام دا ه بود تورو باید به دم اسب ببیندیم روی زمین بکشیم که دختری نداشتی مادر احمقم نکرد همونجا طلاق منو بگیره

بعد با خواهر شوهرم اومدن دعوا خونه من گفتن چرا دعوتت کردیم نیومدی؟خونه ما ناهار؟بعدم پیام داده بود ب ...

همین طوری نرو مگه زیاد همو دعوت میکنید؟اگه زیاد دعوت نمی‌کنید برو

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

روزی که اومدن خواستگاری اینقدر قربون صدقم میرفتن هی میگفتن هر چی بگین قبوله بعداز عقد مادرشوهرم و شو ...

وای خدا خفه شون کنه 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏