2777
2789
عنوان

اول هفته ی ناز نازی😍

224 بازدید | 18 پست

سلام دخترا صبحتون به قشنگی لبخند رو لباتون و آرزوهای قشنگتون ک مطمنم هممون بهشون میرسیم😍

اول هفته ی پر انرژی و شادتون بخیر باشه امیدوارم تا آخر هفته پر انرژی ترین و باحال ترین حسارو داشته باشین🍒🍒🍒

تنتون سلامت باشه دلاتون خوش باشه روحتون ارامش داشته باشه جیبتون پررررر پوووول باشه و خیالتون از زندگی و آینده و شوهر و بچه و همه چی راحت باشه😍

دلم خاست یهویی این انرژی ک داشتم و بهتون بدم و بیشترشو بهم برگردونید😍

صبحت و با حال خوب شروع کن لطفا دوستم🥺میدونم همه چی اذیت میکنه همه ی مارو ولی روحتو بزار تو ارامش😍

خلاصه ک دوستون دارم پیشاپیش مرسی از انرژی هایی ک قراره بگیرم 💖💖💖💖

سوره قدر و آیت الکرسی هم ب نیت همتون میخونم و میرم از خونه بیرون😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاام صبح بخیر

منو پسرم در انتظار سرویسیم 😅

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

عزیزم چقدر انرژی مثبتییی

ایشالا بهترین خبر ها رو بشنوی این هفته بووووس بوووس

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

منم به نیت تو آیت الکرسی میخونم

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

ای جونم روز و هفته خوبیو داشته باشین شما و پسرچه😍💖

همچنین عزیزِ مهربون😍❤️🌸🙏🏻

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

من ودخترم نشستیم داریم لگو بازی میکنیم از۶صبح😅

الهی عزیزم ، ماشالله چه فعال و زرنگ😌😍🥰

اصلا تاپیک منفی نبینم هاااسلامممم سلاممممممم حالتون خوبهههه خوشینننننایشالله ک روز خوبی داشته باشیم� ...

ایشالااااا