2777
2789

بزار به حساب هورمونای بارداری، فکراتو عوض کن تا حست عوض شه، بهشون فکر نکن، کتاب بخون فیلم ببین، چه میدونم یه دلمشغولی دیگه برا خودت درست کن

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

بزار به حساب هورمونای بارداری، فکراتو عوض کن تا حست عوض شه، بهشون فکر نکن، کتاب بخون فیلم ببین، چه م ...

عزیزم یکی از همی خانواده اش اومد بهم گفت چرا در خونه رو پاک نکردی 

در خونه که هنوز داخل آماده نیست هر روز ممکنه کلی خاک بگیره من باردار چطوری پاکش کنم اصلا یه حرف نفهمی میزننن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یکی از همی خانواده اش اومد بهم گفت چرا در خونه رو پاک نکردی در خونه که هنوز داخل آماده نیست هر ...

اصلا بهداشت و تمیزی خونه تو به هیچکسی ربطی نداره، وقتی گفتن بگو حوصله نداشتم، وسواسی هم نیستم، انقدمیسوزن😂

خیلی راحت بگو و اصلنم ناراحت نشو، منم تو موقعیت مشابه تو هستم با این تفاوت که مامان و خواهرای خودم گیر میدن به تمیزی خونم. یجوری راحت برخورد میکنم که دیگه قبول کردن من با خودشون فرق دارم

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

اصلا بهداشت و تمیزی خونه تو به هیچکسی ربطی نداره، وقتی گفتن بگو حوصله نداشتم، وسواسی هم نیستم، انقدم ...

دقیقا خدا ب دلمون آرامش بدههه خیلی سخته من ویار شدید هم دارم😭