میگم بچه ها پشت در واحد من صداهایی میاد راستش من میترسم چشمی نداره ممکنه اون مرتیکه اومده باشه داخل مجتمع؟ آخه در مجتمع شبها بازه تاصبح؟؟؟ چیکار کنم یعنی میترسم حالا ساعتش را نوشتم به مدیر بگم ببینم میبینه یه مدیر خیلی بداخلاق هم داره که نمیشه حرف زد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاپیک قبلی رو خوندم فقط میتونم بگم خااااک توو سرررش بی شخصیت بی هویت مرتیکه کثیف رذل پست فطرت یعنی به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد عجب روزگاری شده بخدااا ...
عزیزم مراقب باشین درب خونه رو قفل کنین تو آپارتمان ها مخصوصا چندین طبقه چندین واحدی معلوم نیست کی میاد کی میره الان حالتون خیلی بده میفهممتون ...
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••
پاشو در رو قفل کن کلید رو هم بزار پشتش نترس چیزی نمیشه. اون تاپیک رو خوندی الکی ترسیدی
در که قفله همش ولی چون تهدید کرد اسید میپاشه میگم نکنه بیاد آخه اونکه من دیدم خیلی بی شرف بود راه خونه را یاد گرفته میگفت من خانمم را ساعتها میپیچونم میرم حالا فردا به مدیر میگم دوربین را چک کنه اگه خودش بود میرم قیامت به پا میکنم
تاپیک قبلی رو خوندم فقط میتونم بگم خااااک توو سرررش بی شخصیت بی هویت مرتیکه کثیف رذل پست فطرت یعنی ب ...
آره بخدا آخه در مجتمع تاصبح بازه حالا مجتنع روبرویی شب ساعت خاصی بسته میشه اینجا نه. یه مدیرم داره که بازنشست فرهنگی هم هست ولی انگار پادشاه هست بجا مدیر نمیشه یه کلمه حرف زد یه بار یکی بود چند شب قبل این ماجرا هی درو میزد جواب نمیداد دیر وقت بش گفتم کلی حرف زد فقط پول شارز میگیره همین مدیر مجتنع روبرویی خوبه این غر میزنه حالا فردا میگم ده دقیقه نگاه کنه دوربین را. این مردک که دیدم واقعا ساعتها میره دنبال کثافت کاری دیروز میگفت ساعت 5 عصر تا صبح وقتم خالیه ترس ورم داشت
نمیدنمم بخدا در ورودی مجتمع حالت فنری داره من هروقت خدا رفتم باز بود ولی بلوک روبرویی 12 شب، میبندن تا 9 صبح بقیه هم کلید دارن کنم چندبار به مدیر گفتم چرا نمیبندی منو خورد گفت من مدیرم به تو چه اینم شانس من