2777
2789

خیلی ساله پسر همسایه خیلی نگام میکرد من متوجه نبودم ولی دیدین میگن وقتی یکی نگات کنه حس میکنی منم دیگ سنگینی نگاشو حس میگردم گاهی خیلی تابلو بود چندبارم نیش خند زد حتی شوهرمم بود من از ترس عرق میکردم ک دعوا نشه اما از اون اراذل ها نبود یا ازاون پسرا ک هروز با یکین خجالتی هم هست

گذشت و این ازدواج کرد ولی هنوز من گاهی یادش میفتم و حتی خابشو دیدم ولی قسم میخورم تو فکرش نبودم چندباری ک خوابشو دیدم جیکار کنم من چرا همش یادش میفتم اصلا حس میکنم اشناس حس میکنم ی مدتی باهاش بودم خیلی حس غریبیه اما اشناس 😔خودمم میدونم درست نیست چ خاکی توسرم کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون نگاها رو گنده کردی و بهش پر و بال دادی عزیزم(بخاطر همین تو خوابت میاد ) چیز خاصی نیست.نادیده بگی ...

میدونم نباید بگم خوب نیست اما روز عروسیش برگشت درمارو نگاه کرد اما من جلو پنجره بودم و بعد بالارو دید 

حس غم داشتم عروسیش