2777
2789

سه بار تجربه سقط با وجود فول دارو بودن و انوکسا ۶۰۰۰ و سروم آی وی آی جی و لنفوسیت تراپی 

رحم هم اجاره کردیم طرف فک کنم رعایت نکرد هماتوم به چه بزرگی زد بچمون افتاد 

انگار خدا هیچوقت منو شوهرم رو نمیبینه 

دیگه خسته شدیم تو این راه 

بهزیستی هم که نوزاد نمیده 

واقعا واقعا بریدیم 

تاپیک رو قفل میکنم 

هرکی دوس داشت از دلش گذشت واسه منو همسرم که دیگه نای ادامه دادن نداریم دعا کنه 

هرکی هم حال نداشت فدا سرش 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز مشکل از کدومتونه

آزمایش ها میگه هیچکدوم 

زیر نظر بهترین دکتر ایران دکتر عارفی هم هستیم 

با این حال فول دارو دادن نشد 

گفتیم کلا منو حذف می‌کنیم میذاریم رحم یکی دیگه که شانس ما اونم رعایت نکرد جور دیگه بچه مرد 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

چرا بهزیستی نمی‌دن اقدام کردید ؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خانمها این چه طرز حرف زدنه بیا منو ببر فرزندی قبول کن میدونین ایشون در چه حالین منم این روزا رو گذروندم برای من بزرگترین غم عالم بود خیلی خوب استارترو درک می کنم 

عزیزم امیدت به خدا باشه