2777
2789

قبول میکنن

چون زیاد شنیدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه بعد از ۹ ماه بالاخره یه اسم به دلمون نشسته اینم زدم تو سایت ثبت احوال میگه مورد تایید نیست🤔

حرف مفت میزنن بابا اسم آیوانم میگن مورد تایید نیست دختر عموم گذاشته والا 

تو سایت ثبت احوال میزنم میگه مورد تایید نیست😓

بپرسید

الان دقت کردم اون علیسان بود که امسال زیاد دیدم تو تاپیکا گذاشتن رو بچه شون

البته علیهان به معنی هدیه خداس معنی بدی نداره، گمونم ایرادی نداشته باشه

چه اسم خوشگلی هدیه خداوند🫶🏻😍🫶🏻 

میتونی از سایت ثبت احوال استعلام بگیری فکر کنم 🫡 (من بلد نیستم🫣☹️)

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

چه اسم خوشگلی هدیه خداوند🫶🏻😍🫶🏻 میتونی از سایت ثبت احوال استعلام بگیری فکر کنم 🫡 (من بلد نیستم� ...

اره روز ضربت خوردن حضرت علی پسرم دنیا میاد میخام هم اسمی بزارم که علی توش باشه هم جدید و امروزی باشه 

تو همون سایت استعلام گرفتم میگه مورد تایید نمیباشد نگران دشم