2777
2789
چون اعتقاد به این حرفا ندارم راستش.مادری رو میشناسم ۴۲ سال اختلاف با بچه داشته بچش خوشبخترین ادم ررو ...

اونا شرایطشون خاص و اورژانسی هستش اونا مستثنی هستن و قابل احترام و درک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دیگه خیلی شاد و شنگولی

ولله بتونمم بازمیارم چه اشکالی مگه داره

خدا هروقت پریودی رو برید یعنی دیگه زن تو پیری رفته العان اصلا عیب وعارنیست

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

من شب بیداری میکشم پولم دارم ولی نمیدونم بچم ده سالش بشه من ۵۰ احساس ناراحتی نمیکنه؟ دکتر هلاکویی که ...

من با پدرم ۵۰ سال اختلاف سن داشتم هیچ وقت هیچ حس بدی نداشتم اینقدر باشعور و باشخصیت و انسان بودن و تفکر به روز و مثبتی داشتن

تا پارسال موافق تک فرزندی بودم اینقدر آسیب دیده پسرم که بعد از مشورت با روانشناس و روان پزشک طبق شرایط خودم تصمیم گرفتم اقدام کنم الان ۳۹ ساله هستم ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پنگاه سالگی به نظرتون سن زیادیه؟ به نظر خودم برای یه بچه ی ده ساله آره زیاده

وقتی تو ایران میانگین سن زنان ۵۵ساله

بله ۵۰ زیاده و خودخواهیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چه گناهی؟خیلیا تازه اون موقع ازدواج می کنن

اونایی که دیر ازدواج میکنن بحثشون جداست الان دخترایی که از خانواده های سرشناس هستند پولدار هستند رو رو هوا میبرن چون معیار خیلی از پسرا پول شده

تروخدا نکنید اون بچه گناه داره

این همه بازیگر که بعد۴۰ زاییدن،مشکلش چیه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
چون اعتقاد به این حرفا ندارم راستش.مادری رو میشناسم ۴۲ سال اختلاف با بچه داشته بچش خوشبخترین ادم ررو ...

وای من خودم مامانم حوالی ۴۰ سالگی منو به دنیا آورده

ولی به شدت ماهه

الان خودم ۲۸ سالمه و وااااقعا بهتر از مادرم ندیدم