تنها بودن ادم به توانایی برقراری ارتباط با دیگران ربط داره نه داشتن خواهر و برادر. کسی که تو محیط سالمی رشد کنه ارتباطات سالم و با حد و مرز مشخص برقرار میکنه با دیگران توی جامعه.
اگه نظرتون مخالف نظر منه هم نظرتون برام محترمه. این تجربه شخصی من و چندتا از دوستان و اشنایانمه صرفا.
تا وقتی بچه ایم متوجه نیستیم ، چون همیشه یکی دوتا از همسالان دور و برمون هستن ، مهد ، مدرسه ، دانشگا ...
به شرط اینکه واقعاً خواهر برادر باشن
نه آتیش بیار و دشمن !
که الی ماشاءالله تعدادشونم کم نیست
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
مثلا پدر من از اوناست که اگر تک فرزند میبود یکی از خوشبخت ترین آدما میشد 😄
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
چرا فکر میکنین ما ارتباط اجتماعی نداریم؟ ادم فضایی نیستیم که! پدر و مادر هستن، دوست و همکلاسی و فامی ...
ولشون کن بابا ، مردم کلا عادت دارن صفر و صدی نظر بدن !
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
عوضش من هرچی رفیق تک فرزند داشتم روابط اجتماعی فوق العاده قوی ای داشتن خودمم یکی از اونام😍
باشه
کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . میدونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣 : ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن. ۲- اونایی که میپرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط میکشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون میره» نباش 🥴 ) ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.