2777
2789

تاپیک قبل و بخونید متوجه موضوع میشد مادرشوهرم زنگ زد با شوهرم انقدر صحبت کرد که اشتی کردن امشب زنگ زد به من سرد بخورد کردم ولی جواب دادم یجور صحبت کرد که انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده برا فردا شب شام دعوت کرد گفتم چند تا جا کار دارم حالا خبر میدم ولی این بار چندمش بود انقدر هربار این رفتارشو تکرار کرده من بیخیال شدم این سری هم داره مثل سری های قبل طوری رفتار میکنه انگار هیچی نشده ولی دلم باهاش صاف نمیشه شوهرم میگه حق داری اگه نخوایی بری خونشون بنظرتون اگه بازم زنگ زد چی بگم بهش که متوجه بشه بخاطر ناراحتیم نمیرم؟اگه معذرت خواهی کرد چی بگم؟

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

بگو دوری و دوستی 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دوری و دوستی

میدونم بخاطر پسرشم که شده با یه کلمه من کوتاه نمیاد 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
برو

برم دوباره میخواد تکرار کنه چند ساله بعد به شوهرم گفتم تا معذرت خواهی نکنه نمیرم ولی معذرت خواهیم کنه میدونم فایده نداره درست نمیشه 

میدونم بخاطر پسرشم که شده با یه کلمه من کوتاه نمیاد

بگو همه حرف های تو دلت رو. آدمها وقتی ازشون انتقاد میشه معمولا از منتقد متنفر میشن. تو هم همینکار رو بکن تا دیگه نخواد تو رو ببینه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

نرو اصلا

به شوهرم گفتم تا معذرت خواهی نکنه نمیرم هربار رفتم دوباره کارشو با حرفاشو تکرار کنه میترسم معذرت خواهیم کنه درست نشه و چند ساله بعد باز تکرار کنه 

بگو همه حرف های تو دلت رو. آدمها وقتی ازشون انتقاد میشه معمولا از منتقد متنفر میشن. تو هم همینکار رو ...

هرچی تو دلمه رو قبلا گفتم و میدونه ولی چون خودش میدونه مقصره خودشو میزنه به اون راه 

مطمن باش معذرت خواهی نمیکنه،،همین که زنگ زده به خیالش همه چیز رو حل کرده،،،اگه دوست نداری نرو میتونی ...

اره همین تو فکرمه این سری زنگ زد میگم شرمنده ولی من هنوز ناراحتم نتونستم حرفاتونو فراموش کنم خیلی واسم سنگین بود ترجیح میدم هرموقع ناراحتیم رفع شد بیام بعد دیگه نرم 

منم قهر بودم زنگ زد رفتم

اخه این موضوع بار چهارم پنجمشه داره تکرار میکنه هرسری کلی تهمت بارم کرد رفتم میدونم این سری برم دوباره بعد دو سه سال تکرار میکنه