2821
2789
عنوان

ترس از گذشته 🫠💔

149 بازدید | 6 پست

بچه ها بنظرتون اگه تو گذشته اشتباهاتی کرده باشی اما خیلی پشیمون باشی...توبه کرده باشی...دیگه ابدااا سمتش نری و سالم و درست و پاک زندگی کنی... خدا آبروتو حفظ میکنه و نمیزاره بقیه بفهمن و زندگیت خراب شه ؟

خدا اره

اما بنده خدا بفهمه ن 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره عزیزم یه جا خوندم خدا ستار العیوبه

یعنی عیب هاتو پنهان می کنه نمیزاره هیچ کس بفمه

برو حالشو ببر 

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

گذشته یه سایه اس،نباید بزاری سایه اش روی زمان حال و آینده ات هم بمونه،خدا مهربون تر از هرتصوریه:)

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

این واقعیت محض همه تجربش کردن ک هر غروبی طلوعی زیبا داره ‌‏با هر افتادنی سقوط نمیکنین  بَعضی وقتــها زمین میخورین تا اوج بگیرین درسته مثل یک لبخند پراز بغض هستین ولی قۅی هستین قوی بمونید هرجور به مسائل نگاه کنید یا به هر شکل ببینیشون همونجور درکشون می‌کنیددرپیش دارین پس خوب فکرکنید انرژی خوب بگیرین شما قوی هستین واینو مطعنم که روز های بد هم تموم میشن و میرند پس لبخند بزنید محکم قدم هاتون بردارین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز