2777
2789

چند ساله ازدواج کردیم همسرم کتکم میزد مشروب میخورد فوش میداد ضرف میشکوند نمیزاشت کارای ک دوس دارمو بکنم جدیدا بهش مشکوک هم شدم ک معتاد شده 

تو کارایه طلاقم اما خیلی دلم. براش تنگ شده دوسش دارم ولی هیج راه برگشتی ندارم و هیچوقت بر نمیگردم 

میخاستم درس کنم زندگیمو اما اون هیجوره راه نیومد باهام

چ کنم یادم بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط گذر زمان هیچی نمیتونه الان حالتو خوب کنه 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

نمد دیگ دوسش دارم خاک تو سرم😭🤦‍♀️

عزیزم . امیدوارم خدا کمکت کنه 😔 چقدر سخته

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی اول خودتو دوست داشته باش 

حق نداشت بهت بی احترامی کنه  دست روت بلند کنه  کارایی ک دوست داری رو حق داشتی انجام بدی  اعتیاد ب الکلم ک داشت 

دیگه چراعاشقش بودی 

این مشکله ک شماداری باید رفعش کنی .

کار درستی کردی جدا شدی  پیش مشاور خیلی خوب برو تا ب سطحی از خود آگاهی برسی که علت این که رهاش نمیکنی از نطر روحی چیه. 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
دقیقا چیشو دوسداری

حق داره اسی ادم توشرایط اسی مدام میگه کاش توزندگیم بودم یجوردیگه درستش میکردم ولی اون لحظهاک اسی توش بوده شایدواقعن هیچ جوردرست بشونبوده ذهن اسی الان اروم فک میکنه شایدمیمونددرستش میکرد