2777
2789

مامانای دیگه که دو سه فرزند دارند خیلی القا میکنن که در آینده هم خودمون هم فرزندمون تنها و بی کس و بدبختن چه پیشنهادی دارید کمتر از لحاظ فکری آسیب ببینیم و آرامش داشته باشیم

وا چقدر نظر بقیه روت اثر داره 

من تک فرزندم دارم

هر کی بهم این حرف رو بزنه میگم برو بابا تو اینجوری فکر کن 

خودم هر خواهر و برادری رو دیدم سر ارث همو پاره کردن

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول‌کن‌بابااا به نظرم اگه شرایط مالی و اعصابت اوکیه بیار اگه نه که توانت رو بذار واسه همون یه بچه که خوشبختش کنی الان خواهر و برادرا سال تا سال همو نمی بینن بزرگ شن هزار تا دوس پیدا می کنن بعد ازدواجم خانواده خودشونو تشکیل می دن 

اونایی که این حرفا رو میزنن سرگرمی دیگه ای تو زندگی ندارن و همه وقت شون رو بچه داری گرفته و فکر میکنن زندگی یعنی همین! دلیلش هم زندگی تو محیط های بسته ست، ذهن خودت رو درگیر نکن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
تو این وضعیت ی لحظه ارامش ذهنی نداریم موندم اوناییم ۳فرزندن چیکار میکننمن هنوز تو خرج‌خودم موندم

من دلم کبابه برای اونای که سه تا دارن 

تو این شرایط بد 

تو این جامعه 

تو این محیط

من هم خواهر دارم هم برادر 

ولی انگار ندارم انقدر که با هم غریبه ایم 

فاصله سنی من و خواهرم ۳ ساله یعنی خیلی میتونستیم نزدیک باشیم ولی خواهرم از من متنفره صداش میزنم اصلا جوابم رو نمیده 

خیلی از روزا با اینکه کنار همدیگه ایم حتی یک کلمه هم با هم حرف نمی‌زنیم 

یا برادرم که کوچیک هم هست ۷ سالشه اونم از من بدش میاد و اصلا سمتم نمیاد 

این که خواهر و برادر داشته باشی مهم نیست مهم اینکه چقدر دوست باشن و هوای همدیگه رو داشته باشن 

من براشون هر کاری میکنم ولی اونا از من بدشون میاد 

من هم خواهر دارم هم برادر ولی انگار ندارم انقدر که با هم غریبه ایم فاصله سنی من و خواهرم ۳ ساله یعنی ...

من دخترم ۱۲ سالشه ولی خودم خیلی باهاش دوستم دورش شلوغ بوده همیشه اطرافش زیادن بچه ی تک فرزند و ... کلا شرایط الانش مساعده

من دلم کبابه برای اونای که سه تا دارن تو این شرایط بد تو این جامعه تو این محیط

خودشون که خیلی راضی هستن فقط براشون این مهمه که بچه هاشون شادن میگن ک میخندن و همبازی دارند

والله الان که تاپیک زدم همه به به و چه چه میکردن

خب مجبورن 

کلا اینجا هر کسی چیزی داره میخواد بگه اون خوبه 

سر تاپیک های سزارین و طبیعی همیشه دعواست

ببین عزیزم من خودم خواهر دارم بابام دوتا خونه داشت دوتا خواهرم منو با آه و نفرین ترسوندن که سهمم رو ببخشم به اونا ،اونا صاحب خونه شدن منم با ۱۵ میلیون از ترس نفرین امضا کردم و رضایت دادم حدود ۴ سال پیش.بچه خوبه اما بستگی به ذات پدر و مادر داره که چجوری بچه ای بار بیان