2777
2789
عنوان

فقط و فقط مامان های تک فرزند بیان داخل

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جامعه هم الان خیلی داغونه من همه ی دوست هام دارن مهاجرت تحصیلی میکنن همه جوونا دارن فرار میکنن بالاخ ...

دقیقا 

حالا اگه آدم وضعش خوی باشه بتونه نیاز های همه ی بچه هاش رو برطرف کنه خوبه 

ولی اونی که مستاجر و هزار تا مشکل دیگه با ۳ تا بچه این وسط می خواد چیکار کنه 

بچه تغذیه مناسب میخواد لباس میخواد و از همه مهم تر قدیم مدرسه ها رایگان بود 

ولی الان مدرسه خودش یه خرج بزرگه 

میدونی اسی خواستم این تاپیکت هیچی نگم ولی قبلی رو قفل کردی

با توجه ب حرفای تاپیک قبلیت میگم

شما خیلی دلت میخواد بچه دوم داشته باشی

اما شرایطشو نداری

تاپیک زدی تا خودتو قانع کنی نیاری و اونایی که چندتا دارن رو میبری زیر سوال!!!!!

عزیزم در آخر چه ما بگیم چه نگیم این تویی که با توجه ب شرایط زندگیت،سلامت روانت،بچه اولت، رابطتت با همسرت و خیلی چیزای دیگه باید تصمیم بگیری بیاری یا نه

موفق و تندرست باشی🌺

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
بچه ای که خواهر و برادر داره شاده؟ والا من هر کی رو دیدم با هم دعوا میکنن همشحالا اینا به کنار چرا ...

والا بخدا اکثر دهه شصتی ها افسرده داغون همشونم باهم قهرن 

کی سال تا سال رنگ خواهر برادراشو میبینه

من دلم کبابه برای اونای که سه تا دارن تو این شرایط بد تو این جامعه تو این محیط

دو‌تا دسته‌گل خدا بهم داده و هر لحظه برای بودنشون خداروشکر میکنم ،تا جایی که در توانم هست بهترین ها رو براشون فراهم میکنم،به نظرم دلتون برای کسی کباب نباشه ما چند فرزند ها بسیار خوشحالیم😅😊این یه انتخاب هست و هیچکس نمیتونه هیچکس رو سرزنش کنه،یکی یه دونه دوست داره یکی ده تا

والله الان که تاپیک زدم همه به به و چه چه میکردن

همین تاپیک بعلی رو ببین  خواهره با شوهرش ریختن روهم  و خیانت کرده ب خواهر خودش 

مگه زندگی کتاب داستانه ک همش خوشان خوشان باشه  ی چیزی ازبیخ نباشه بهتره  منفعتم پیشکش

اونایی ک چند فرزندن خودشون میدونن  حسادت عقده کمبود محبت حسرت وکلی اسیبهای دیگه دارن 

اطرافم زیادن زن عموی خودم بچه هاش ب خون هم تشنه ان یعنی دشمن ناب همدیگن مدام دعوا قهر جنگ اخرش عموم سکته کرد از دستشون 

به‌نظر من به جای مادرای تک فرزند؛ از خود بچه هایی که تک فرزند بودند بپرسید.ببینید اون ها احساس خوشبختی و خوشحالی دارند؟از زندگیشون راضی هستند یا همیشه احساس کمبود دارند؟

ببین عزیزم من تک فرزند ندارم اما یه چیزی بهت بگم خودت رو درگیر این حرفا نکن.

به نظرم چه تک فرزند چه چند تا فرزند بچه باید یاد بگیره به دور از وابستگی به خواهر و برادر گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون نه این که منزوی بشه اما تنهایی از پس زندگی براومدن رو از همون بچگی باید یادشون داد.

شاید بعد ها خواهر یا برادرش مهاجرت کردن شاید بنا به دلایلی دیگه کنارش نبودن اون وقت چی؟؟

پس اگه بچه ات مستقل بار بیاد حس تنهایی نداره که هیچ تازه یه زمانایی از تنهاییش لذتم می بره با دوستاش هم وقت می گذرونه.

شوهر من یه پسر داره ۱۵ سالشه ۱۵ سال تک فرزند بوده دخترای منم خیلی کوچیکن عملاً دوره ی سنیشون بهم نمی خوره اما انقدر مستقل بار اومده یک بارم نگفت من تنهام من تکم من فلانم و...

وقت با دوستاش می گذرونه،،با درس،،با شوهرم گاهی اوقات هم کسی نباشه تفریحات خودشو تنها داره منتظر کسی نمی مونه.

این افکار رو بریز دور.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!