2777
2789
عنوان

رابطه پدر دختری

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خیلی شبیه منی.همیشه عین ی نون خور اضافی بودم.واسه تک تک لقمه هام حرف می‌شنیدم.ی بار بابام گفت صبح یه ذره پنیر میمالی به بربری میخوری۵۰هزار پولشه

هنوز بعد سالها حالم بد میشن وقتی یادم میفته

هر روز حداقل یه بار مباد تو ذهنم

تو خیلی شبیه منی.همیشه عین ی نون خور اضافی بودم.واسه تک تک لقمه هام حرف می‌شنیدم.ی بار بابام گفت صبح ...

الهی بمیرم برات 

من ده سالم بود بابام من و مامان و دوتا خواهر دیگم رو ده شب از خونه انداخت بیرون چون رفته بودیم مانتو بخریم و تا ۹ شب بیرون بودیم

تنها راحش اینه استقلال مالی پیدا کنی و ازدواج کنی بریبرای جهیزیه دادن هم برات ادا درمیارندیدم که میگ ...

من خواهر دومیم ازدواج کرد تحصیل کرده بود بااینکه پدرم کم کم ۲۰ تا خونه و ملک و۳ تاماشین داره همه رو ایرانی خرید چرخ خیاطی رو دست دو خرید

خدا نکنه دختر خیابونی بشی عزیزمکار در منزل بسته بندی پیدا کنه درامدش خیلی کم هم باشه بازم خوبه

به جون خودم که همون آدم خیابونی ها زندگیشون صد برابر من بهتره یه دوست داشتم با پسر در ارتباط بود کات کرد وارد رابطه با یکی دیگه شد اصلا هم به دین اعتفاد نداشت خانوادش مهربون هرماه پول میرختن براش دوست پسرش براش میمرد آدم های ناسالم زندگی سالمی و خوبی دارم

من خواهر دومیم ازدواج کرد تحصیل کرده بود بااینکه پدرم کم کم ۲۰ تا خونه و ملک و۳ تاماشین داره همه رو ...

بابای خودم مولتی میلیاردر هست و شاید تیلیاردر.

اما از درون فقیره.برای من اینجوریه برای پسراش و عروساش اینطور نیست.حدود ۵۰تا کارگر داره گاهی میگفتم خب منم کارگر بدونه.ی وقتایی میرفتم صبح تا شب کارای حسابداری شو انجام میدادم هفته ای۳روز اینا.برای کارگرها غذا سفارش میداد به من می‌گفت اگر گرسنت شد تو یخچال پنیر هست بردار بخور

من خواهر دومیم ازدواج کرد تحصیل کرده بود بااینکه پدرم کم کم ۲۰ تا خونه و ملک و۳ تاماشین داره همه رو ...

ببخشیدا ولی خاک بر سرش

جمع کنه ببره تو گورش

من که جهیزیه هم داستان هایی پیش اومد نصیبم نشد.بدون جهیزیه اومدم.باورت میشه حس میکنم بابام خوشحاله که پولش هدر نشد

بابای خودم مولتی میلیاردر هست و شاید تیلیاردر.اما از درون فقیره.برای من اینجوریه برای پسراش و عروساش ...

نمیدونم چرا اینجورین حالا اگه آدم وحشی بودیم وبابت هرچیزی از ننه باباهاشون  پول می‌گرفتیم اینجوری نمیشد خواهر من اگه حسابداری نون بازوت  رو بخور بابای من میگه هیچی ارث براتون نمیدارم کوفت بخورین

نمیدونم چرا اینجورین حالا اگه آدم وحشی بودیم وبابت هرچیزی از ننه باباهاشون پول می‌گرفتیم اینجوری نم ...

نه من رشتم چیز دیگه بود.اما کارهای بابام رو انجام میدادم.حتی لایق ی ناهار نمیدونست.گاهی اینقدر این کارها یادم میفته حالم بد میشه

نه من رشتم چیز دیگه بود.اما کارهای بابام رو انجام میدادم.حتی لایق ی ناهار نمیدونست.گاهی اینقدر این ک ...

کاشکی کار بابات همبن باشه گلم من و مامان ودو تا خواهرم رو بچه بودم ساعت ده شب به خاطر بیرون بودن چون دم عید بود از خونه انداخت بیرون زیر بارون باورت میشه ؟؟؟ 

من ۲سال و خورده ای هست اومدم سر زندگیم بدون جهاز.یکم خرده ریز وقتی عقد بودم خریده بودیم.ماه پیش رفته بودم خونه بابام.بابام اومده میگه اون وسایلایی که خریده بودی رو برید لیست کنید به قیمت روز.بدونیم چقدر جهاز دادیم اونارو بردار ببر😐😐😐😐