2777
2789
عنوان

امروزباشوهرم دعوای بدی داشتم

239 بازدید | 12 پست

شوهرم خیلی بچه ننس وطبقه بالای مادرشوهرمیم حالای مسکن مهرنیمه کاره خریدیم ک میخایم درستش کنیم البته بقیه واحداتکمیل نیس فقط مامخایم واحدمونوتکمیل کنیم حالا میگم تکمیل شدخونمون بره میگه ن اول یسال بدیمش اجاره بعدبریم امروزسدهمین دعوامون شدانقدزد انقدزد کاصلانمتونم راه برم ازظهرتواتاقم نرفتمم توهال نمیخام ببینمش وکلی حرف بهم زدیم من ب اون گفتم کوچولویی قدت کوتاس اونم بمن گفت لاغری همدیگرودوست نداریم هردولجبازیم چون همودوست ندتریم نمیتونیم کوتاه بیایم وبخاطرهم کارایی انجام بدیم ی بچه یساله دارم اعصابم خورده نمیتونم بخابم اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا باهم ازدواج کردین؟ 

عزیزم بذار هرموقع آماده شد کم کم با سیاست و مهربونی بهش بگو

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چرا طلاق نمیگیری...تقصیر خودته مثلا بدی اجاره چی میشه ...مگه اول قدشو ندیدی ..

من نمیخام نزدیک خانوادش باشم دخالت میکنن شوهرمم ب حرفشون گوش میده وفقط براناهاروشام وخواب میادبالا 

من نمیخام نزدیک خانوادش باشم دخالت میکنن شوهرمم ب حرفشون گوش میده وفقط براناهاروشام وخواب میادبالا

اول که اومد خواستگاری محل زندگیت مشخص نبود ...ببخشید من امروز عصبیم نمیتونم دلداری بدم 

هر دوتون از اون بچه یک ساله هم کوچیکترین 

اول به بلوغ برسین بعد ازدواج کنید 

والا بلا زندگی فقط بحث جنسی نیست ،پذیرش تفاوتها ،احترام ،سازش و خیلی چیزای دیگه است 

شما دوتاییتون تربیت ندارین چه طور میخواین بچه تربیت کنید 

اگه میخوای زندگی کنی برای بلوغ خودت تلاش کن اول خودت رو بساز و بعدم زندگیتو 

نه ،راه حل ساده طلاق ،برو خونه بابات منتظر شاهزاده ای باش که بتونه بپذیره رفتارت رو