2777
2789
عنوان

آرایشگر موهام سوزوند چیکار کنم⁉️

561 بازدید | 28 پست

سلام دوستان

موهای خودم کلا صاف هستن

موج دار و فر یا وزدار نیستن

فقط مو ریزه دارم

دیشب جشن دعوت بودم

میخواستم موهام یکدست بشه

گفتم برم سشوار یا اتوش کنم

اول با سشوار خشکشون کرد

بعد اتو کشید و اسپری روغن زد تا مو ریزه هام بخوان که آخرشم نشد اونی که میخواستم

حس میکردم یه تیکه زیر گردنم وز شده

گفتم شاید بخاطر اسپری که زده یا عرق کردم باشه..

ولی

امروز رفتم حموم شستمشون ماسک مو هم زدم

دیدم نه وز شده واقعا

سوختن موهام🥲

چیکارشون کنم؟؟؟؟

پیشنهادتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از پایین موهاته ..کوتاهشون کن ..موهای بالا کاورش کنن راه دیگه ای نیست

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

مو ریزه چیه دیگ

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

چی بگم والا .. می‌دونم ک هیچ خانمی این کارو انجام نمیده اما بنظرم آدم باید تو این شرایط یکبار از ته موهاشو بزنه ک دوباره در بیاد جون بگیره چون ممکنه موهای سوخته به ریشه موهات اسیب بزنه .. امان از این آرایشگاه ها .. باید بهترین آرایشگاه بری واسه همچین کاری 

چی بگم والا .. می‌دونم ک هیچ خانمی این کارو انجام نمیده اما بنظرم آدم باید تو این شرایط یکبار از ته ...

به یه امید دیگه میری سراغشون یه چیز دیگه تحویلت میدن..

خیر سرش مثلا تخصصی کار براشینگ و اتو انجام میداد