2777
2789
عنوان

بچه بعدیت پسر!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 106 پست

نمیشه همیشه بد برداشت کر د خب خوبه ادم دوتاش رو داشته باشه ☺هرچند گفتنش عاقلانه نیست مگه به دعا  و ارزوی اوناست ؟

😣😣😣😣 حالا من بیچاره هر کی بهم میرسه یکی میزنه تو سر پسر دارها حالمو میگیره بخصوص مادرم 😩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ببخسیدم  ریدم تو دهن خانواده شوهر تک تکشون از بس بهم گفتن بچت پسر باید باشه که دخترمو تو ۴۲هفته از دست دادم فقط قمو بد بختیش واسم موند .مردشور خواهر شوهرو عفریته ترشیده رو ببره که بخاطر عقدها درون خودش عروسو اذیت میکنه و مادر شوهر دورو دورنگو 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 

چی گفته مگه چه عیبی داره...مگه پسر بده...تو ذهن خودتون تبعیض جنسیت درست نکنین...اگه پسر میاوردی میگفت بعدی دختر بشه حتما عین خیالت نبود...خب دیده یه دختر داری گفته بعدی پسر...یه جوری جبهه مبگیرین انگار پسر لولو خورخوره هست

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
خیلی ببخسیدم  ریدم تو دهن خانواده شوهر تک تکشون از بس بهم گفتن بچت پسر باید باشه که دخترمو تو ۴ ...

تا ۴۲ هفته زایمان نکردی؟؟؟؟؟؟

اونوقت تقصیر فامیل شوهر چیه؟؟؟؟

مشکل از پزشکتون‌ بوده که گذاشته بچه تا ۴۲ بمونه

خیلییییی خطرناکه

تیکر روز آشناییمونه❤️
اهمیت نده. پیش خودت فکر کن اون تفکرش مال عهد دقیانوسه منکه نباید خودمو در حد اون بیارم پایین. پسر ف ...

با این حساب دختر هم میتونه بد باشه ،خوبی و بدی ربطی به جنسیت نداره ،یه چیزی به نام تربیت! هم توش دخیله

تا ۴۲ هفته زایمان نکردی؟؟؟؟؟؟ اونوقت تقصیر فامیل شوهر چیه؟؟؟؟ مشکل از پزشکتون‌ بوده که گذاشته بچه ...

هیچکس نمیدونه خانواده شوهرم چقد ر پسر دختر کردن همش تو استرس,بودم .شما هیچی نمیدونی لطفا قضاوت نکن من اگه چیزی گفتم به خانواده شوهرخودم گفتم اوکی 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 

به نظرم يه چيزي ديده از روي حرفهاي قديم يه چيزي گفته به دل نگير

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
دوستانی که میگید چیزی نگفته،به نظر شما تو اون شرایط که این خانوم رو تخت بیمارستانن گفتن این جمله درس ...

اين حرفها روتين اين زندگي هستن دختر هستي ميگن چرا شوهر نميكني شوهر ميكني چرا حامله نميشي حامله شدي  دختر اوردي ميگن الهي دوميش بسر كلا اين حرفها عادي شده يعني خوب خواهر شوهرش اين حرف زده به نظرت اونم با اين حالتش دوتا بار خواهر شوهر ميكرد نميشه براي هر حرفي جبهه بگيريم چون خواهر شوهر اين حرف زده پس نييت بدي. داره  شايد اونم همينطور ي يه حرفي پرونده  

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

من دخترم که به دنیا اومد همسایمون گفت ان شاءالله خواهر هفت تا برادر باشه 

از حرفش ناراحت شدم و بهم برخورد اما به روی خودم نیاوردم

خیلیها بی فرهنگ هستند وتفکراتشون مثل عهد  جاهلیت عربستان هست  ما نمی تونیم اونها روعوض کنیم اما می تونیم بچه هامون رو بافرهنگ تربیت کنیم