2777
2789
عنوان

بچه بعدیت پسر!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 106 پست
هیچکس نمیدونه خانواده شوهرم چقد ر پسر دختر کردن همش تو استرس,بودم .شما هیچی نمیدونی لطفا قضاوت نکن م ...

عزیزم معلومه خیلی خطرناکه تا هفته ۴۲

مدفوع میگنه و خفه میشه و‌... هزار یک‌مشکل

خیلی سخته ولی مقصر پزشک هست 

انشاالله بعدیت یه دختر سالم‌و‌صحیح

خیلی سخته بعد از ۹‌ماه این اتفاق

تیکر روز آشناییمونه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسر دارم ،الان که باردارم همه میگن انشالا بچت دختر باشه ،ایا فش دادن؟؟؟؟؟

والا منم همینو میگم دختر و پسر نداره...حالا یکی مثله شما پسر داره میگن ایشالله دختر بیاری و برعکس...هر حرفی رو بخوایم معنی و مفهوم کنیم واسه خودمون دیگه اعصاب نمیمونه به چهل نرسیده سکته میکنیم دور از جون

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
خیلی ببخسیدم  ریدم تو دهن خانواده شوهر تک تکشون از بس بهم گفتن بچت پسر باید باشه که دخترمو تو ۴ ...

عزیزم میدونم این حرف سخته ،ولی قسمت نی نبود که تو این دنیا بمونه ،تمام انرژیای منفی رو از خودت دور کن تاذاین بار با خیال راحت البته هر وقت اماده بودی  

خواهر شوهر خودش زایمان‌دومش دختر بود وقتی شنید به خواهر شوهرش گفت وا باز که دختر  آوردی 😁 الا ...

انگار پسر جنس برتره

باور کن خیلیا حاضرن یه نقص کوچیک داشته باشه ولی پسر باشه نوه شون

تیکر روز آشناییمونه❤️
با این حساب دختر هم میتونه بد باشه ،خوبی و بدی ربطی به جنسیت نداره ،یه چیزی به نام تربیت! هم توش دخی ...

من‌ منظورم تربیت نبود. اگه ادم مسیولیت پذیری باشیم و در قبال پسری که خودمون به وجود اوردیم مسئول باشیم. باید ایندشو تضمین کنیم. شغل خونه ماشین سرمایه. که نخواد تو این مملکت خراب شده زجر بکشه تا جوونه گیر قسط و وام باشه.

اگه هم که واسمون مهم نباشه که راحته ولش میکنیم به امون خدا تا بره سختی بکشه جوونیشو هدر بده . مثل دهه شصتی های خودمون

بچم الان حدود یک سال و نیمه است,اما وقتی یادم میاد حس خوبی ندارم,,,این خواهرشوهرم کلا تا حالا خیلی متلک انداخت بهم,دوران عقدم زهر کرد,همش با استرس و اعصاب خورد خونه مادرشوهر میرفتم از دست رفتارهاش,مشکل معده عصبی گرفته بودم ایام عقد و دارو معده و...تو بارداری هم اذیتم میکرد,بدگویی من پیش مادرشوهر و...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من‌ منظورم تربیت نبود. اگه ادم مسیولیت پذیری باشیم و در قبال پسری که خودمون به وجود اوردیم مسئول باش ...

معلومه که دیگه هیچ کس اینطوری نیست و بچه شون رو نمیسپارن به امون خدا ،خودم شخصا پسرم چهار سالشه از حالا فکر ایندشم

مادرشوهر من توحاملگی‌همش قربون صدقه شکمم میرف میگف‌جوجه خروس من چطوره😐

سونو ک شدم پرسید پسره؟؟؟؟

با لبخند ملیح گفتم ن دختره اسمشم یاسمین خانمه بدون تشکر پاشد رف دسشویی

ب شوهرم میگم مامانت خوشش نیومد یا زیاد جیش داش😂

بعدازاون دیگ احوال هم نپرسید

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

والا دختر بياري بسر بياري اينها مهم نيست مهم اول سالم دوم تربيت صالح. الهي خدا بچه هاتون حفظ كنه عزيزان خانواده شوهر جزي از خانواده شما هستن عمه و عمو و مادر بزرك و بدر بزرك بجه هاتون هستن باور بفرمايد دشمن شما نيستن و شوهر شما جزي از اون خانواده هستن هميشه رو حرف و گفتارشون حساس نباشيد چون هم شما اذيت ميشين و كينه و بد دلي مهمون  قلب هاتون ميشه هميشه سعي كنيد بگذرين از حرفي از كلامي نميگن خيلي كوتاه بيان ولي اسون بگيرين و زندگي براي خودتون و شوهراتون زهر. نكنيد. الهي كه هميشه تنتون سالم و قلب هاتون  شاد باشه 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

ببین من اگه فوش,میدم هیچ کس شرایط منو نمیدونه بحدا میرفتم سونو مادر شوهرم زنگ میزد میگفت دروغ میگی بچت پسره نمیخوای بگی یا خیلی چیزای دیگه که الان اشکمو در میارن وقتی بهشون فکر میکنم .یا جلو من میگفت دختر خوبه چه عیبی داره بد جلو شوهرم میگفت دیدی گفتم این دختر میزمردها هم خو دهن بین  .یچیزایی از خانواده شوهر دیدم که بگم هیچکس باورشون نمیشه .البته هیچ موقعه به رو خودم نمیارم همیشع صبوری کردم همه رو به خدا سپرزم مطمعانم اون بهترین قاضی 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم