2777
2789

من خودم آسم دارم بیچاره مامانمو کلافه کردم خیلی سرفه میکنم وقتی مدرسه میرم شدید تر هم میشه به خاطر تحرکات و استرس ها ، فقط باید اسپری مناسب استفاده کرد دیگه راه دیگه ایی نداره .... از چه اسپری استفاده میکنه فرزندتون؟

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم آسم دارم بیچاره مامانمو کلافه کردم خیلی سرفه میکنم وقتی مدرسه میرم شدید تر هم میشه به خاطر ت ...

سلام اسپری نارنجی فلوتیکازون تقریبا ۴ ماه پشت سر هم زده میترسم مشکلی پیش بیاد 

شما شده تا حالا طولانی مدت بزنید

من خودم آسم دارم بیچاره مامانمو کلافه کردم خیلی سرفه میکنم وقتی مدرسه میرم شدید تر هم میشه به خاطر ت ...

سه یوال دیگه وقتایی که اسپری رو نمیزنید اصلا سرفه ندارید؟ دختر من کلا تک سرفه داشت هر روز یه تک سرفه میزد تمام دکتر گفت آسم هست دارو داد اسپری سالبوتامول و اسپری فلوتیکازون

خورد به مدرسه و سرفه ها همراه سرماخوردگی مدام کم و زیاد میشه و اسپری هی میزنیم

فکسوفنادین داده بهش

فکسوفنادین برای حساسیت و ابریزشه 

مونته لوکاست برای باز کردن  راههای  هوایی و رفع التهاب ریس میتونی 

بعضی دکترا  حتی قرص رو میدن ولی اسپری رو نمیدن 

اسپری نارنجی هم زیاد نباید استفاده بشه بجاش از اسپری بنفش استفاده کنید که ترکیب سالبوموتال اگه اشتباه اسمشو ننوشته باشم و فلوتیکازون هست 

قرص مونته لوکاست ۵ هم شبی یه دونه جویدنی بخوره 

فکسوفنادین برای حساسیت و ابریزشه مونته لوکاست برای باز کردن راههای هوایی و رفع التهاب ریس میتونی ب ...

شما سابقه آسم دارید؟

میتونم سوال بپرسم؟

ببینید اول اینکه وقتی اسپری نمیزنید یا دارو نمیگیرید اصلا سرفه ندارید؟ برای تک سرفه یا یکی دوبار سرفه در روز هم دارو میگیرید؟

وقتی اسپری مصرف میکنید سرفه هاتون صفر میشه؟ چون برای دختر من نمیشه اصلا بنظرم فرقی نداره دد حالت عادی که سرما نخورده چه بزنه چه نزنه روزی یکبارو داره

سلام اسپری نارنجی فلوتیکازون تقریبا ۴ ماه پشت سر هم زده میترسم مشکلی پیش بیاد شما شده تا حالا طولانی ...

نه بابا چه مشکلی..... اتفاقا اون اسپری ها باعث میشه بهتر بشه ، حتما باید استفاده کنه و هر سه ماه یکبار هم باید پیش دکتر بره ، من الان 4 سال هست که مدام از اسپری استفاده میکنم چون لازمه ، اگر خدای نکرده از اسپری استفاده نکنه تو آینده خیلی بدتر میشه ، جوری که باید از دستگاه اکسیژن استفاده کنه 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
نه بابا چه مشکلی..... اتفاقا اون اسپری ها باعث میشه بهتر بشه ، حتما باید استفاده کنه و هر سه ماه یکب ...

شما کدوم اسپری رو استفاده میکنید

اخه اسپری نارنجی رو به من گفتن نهایت تا ۶ ماه میتونه بزنه

اگه عفونت ریه نداشته باشه روزی یه دونه قرص فکسوفنادین ۶۰ شبی یه دونه مونته لوکاست ۵ جویدنی و اسپری بنفش هر ۱۲ ساعت یه پاف 

اینا چیزی هست که دکتر به پسرم داده که اسم و آلرژی کودکان داره ولی تمام سال سرفه نداره فقط وقتی ریش درگیر میشه سرفه شدید میشه