2777
2789
عنوان

دندانپزشکی کنکور

665 بازدید | 49 پست

سلام دوستان دندانپزشکی آوردن 

با سهمیه ۲۵درصد نیازمند چه درصدهایی هستش منطقه ۳

دوسه سال پیش میخوندم بخاطر مشکلات رها کردم 

الان وضعیت چطوره 

تو این زمان ک مونده و تمام وقت آزاد نیستم امکانش هست 

هزینه مشاور و..ندارم بدم 

دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم محبت کنید با راهنمایی هاتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی اینایی که دندون پر می‌کنند بعد یه ماه میشکنه؟همین با سهمیه هاس😂

من کاری به این چیزا ندارم ولی کلا هر کشور واسه اینکه ی سری افراد برن جنگ ی سری مزیت ها گذاشته حالا بدبخت نمیاد بگه الان پدرش چه مشکلی داره که سهمیه ۲۵ درصد داره تازه اون مشکلم سر دفاع از ایران گرفته 

ترکمنم💚❤️

خدا نگذره ازتون که حق بقیه رو یا سهمیه میخورید شما هیچی هم نخونی بری ۱۰۰ هزار بشی قبولی دندون ازاد م ...

واییی 😐😐 داداش به این قسمت از سهمیه بنده خدا نگاه می کنی که باباش سر دفاع از همین کشوری تو و یا خوانوادت دارن توش زندگی می کنن ، جونشو به خطر انداخته و الان سالم نیست 

ترکمنم💚❤️

من کاری به این چیزا ندارم ولی کلا هر کشور واسه اینکه ی سری افراد برن جنگ ی سری مزیت ها گذاشته حالا ب ...

بله عزیزم خوبه که مزیت بزاره منتهی تو باقی رشته ها.نه رشته های حیاتی مثل پزشکی و اینا که جون مردم دست شونه

استارتر شماهم ی سرچ تو اینستا یا تلگرام بزنی نمونه کارنامه پیدا میکنی فک میکنم همون 40.50 درصد بود یکی رو که دیدم با 25 درصد سهمیه

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

پاک کن تاپیکتو چون سهمیه داری می خورنت برو تو سایت قلم چی دنبالش بگرد

هزینه نمتونم بکنم برا قلم چی

همونایی ک میریزن سرم سهمیه داشتن قطعا استفاده میکردن

هیچ استفاده ای تا ب الان نکردم

همینکه تو ۳۲سالگی از ناچاری میخوام بخونم و هزار مشکل سر راهمه 

بسمه

مفتم قبول بشم بگن بیا برو 

خیلی سخته واسم با شرایطی ک دارم

من کاری به این چیزا ندارم ولی کلا هر کشور واسه اینکه ی سری افراد برن جنگ ی سری مزیت ها گذاشته حالا ب ...

خب پدرش رفته یا فامیلش دمش گرم ما چیزی نمی گم،ولی ۲۵ درصد سهمیه چیزی جز حق خوری دیگر افراد نیست

نهایی ۶۰ درصده یازدهم رو باید ترمیم کنی بقیش خود بدونی

دوازدهم رو دوسال پیش ترمیم کردم 

نمراتم هم قابل قبول بودن به نسبت

یازده رو حتما باید ترمیم کنم؟ 

قبلا ریاضی بودم

دیپلم تجربی گرفتم با سال دوازدهم

بله عزیزم خوبه که مزیت بزاره منتهی تو باقی رشته ها.نه رشته های حیاتی مثل پزشکی و اینا که جون مردم دس ...

عزیزم حرفتون درست ولی اگر اینجا خیلی بفکر سلامت مردم بودن صندلی نمی فروختن الان سال کنکور یکی از همکلاسیم هیچی بارش نبود چون پدر مادرش استاد دانشگاه فردوسی بودن داره پزشکی مشهد می خونه به همین راحتی ، تازه پزشکی مشهد خیلی غوله

ترکمنم💚❤️

دیدی اینایی که دندون پر می‌کنند بعد یه ماه میشکنه؟همین با سهمیه هاس😂

،😂😂 باور کنید حاضرم شرط ببندم سر درس خونی 

هر کی ادعایی داره بیاد بریم آزمون بدیم 

با ی تایم کوتاه مطالعه

من فقط راهم رو اشتباه رفتم

بعد ۱۴سال کم آوردم

دوازدهم رو دوسال پیش ترمیم کردم نمراتم هم قابل قبول بودن به نسبتیازده رو حتما باید ترمیم کنم؟ قبلا ر ...

بله یازدهم دروس که نهایی هستن باید ترمیم کنی چون قبلا امتحانا به عهده مدرسه بوده الان سنجش میگیره

خب پدرش رفته یا فامیلش دمش گرم ما چیزی نمی گم،ولی ۲۵ درصد سهمیه چیزی جز حق خوری دیگر افراد نیست

موقعی که باباش داشت می رفت چرا با خودش نگه این کشور این همه آدم چرا من برم چرا خودمو از سلامتی محروم کنم ، بالاخره ی فرقی باید باشه بین کسی که رفته و نرفته 

ترکمنم💚❤️