یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیدی اینایی که دندون پر میکنند بعد یه ماه میشکنه؟همین با سهمیه هاس😂
من کاری به این چیزا ندارم ولی کلا هر کشور واسه اینکه ی سری افراد برن جنگ ی سری مزیت ها گذاشته حالا بدبخت نمیاد بگه الان پدرش چه مشکلی داره که سهمیه ۲۵ درصد داره تازه اون مشکلم سر دفاع از ایران گرفته
خدا نگذره ازتون که حق بقیه رو یا سهمیه میخورید شما هیچی هم نخونی بری ۱۰۰ هزار بشی قبولی دندون ازاد م ...
واییی 😐😐 داداش به این قسمت از سهمیه بنده خدا نگاه می کنی که باباش سر دفاع از همین کشوری تو و یا خوانوادت دارن توش زندگی می کنن ، جونشو به خطر انداخته و الان سالم نیست
بله عزیزم خوبه که مزیت بزاره منتهی تو باقی رشته ها.نه رشته های حیاتی مثل پزشکی و اینا که جون مردم دس ...
عزیزم حرفتون درست ولی اگر اینجا خیلی بفکر سلامت مردم بودن صندلی نمی فروختن الان سال کنکور یکی از همکلاسیم هیچی بارش نبود چون پدر مادرش استاد دانشگاه فردوسی بودن داره پزشکی مشهد می خونه به همین راحتی ، تازه پزشکی مشهد خیلی غوله
خب پدرش رفته یا فامیلش دمش گرم ما چیزی نمی گم،ولی ۲۵ درصد سهمیه چیزی جز حق خوری دیگر افراد نیست
موقعی که باباش داشت می رفت چرا با خودش نگه این کشور این همه آدم چرا من برم چرا خودمو از سلامتی محروم کنم ، بالاخره ی فرقی باید باشه بین کسی که رفته و نرفته