2777
2789
عنوان

سکانس های یهویی

60 بازدید | 9 پست

یه مدته 

مثلا دوماهی یکبار 

یهو دارم رد میشم یهو یه سکانس میبینم 

که برام اشناست ولی با اون چیزی که دارم میبینم فرق داره

اینکه بعضی وقتا یه چیزی میبینی و برات آشناست

نه 

همچنین حسی نیست 

مثلا من یه درخت رو میبینم که هیچ‌کسی اونجا نیست یهو یه تصویر نا مفهوم از درخته یادم میاد که مثلا دورش کلی ادمه و .... 

مثلا انگار خاطرات پاک شده یهو میان و میرن

بعد سریع تصویره یادم می‌ره 

جریان این چیه؟😑

نظرتون درباره این چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم منممم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

من شغلم جوریه باید تمام شهر ها برم هرجایی تازه وارد میشم انگار قبلا تو ذهنم این صحنه رو دیدم

نه اینو که همه تجربه کردن 

این که من میگم 

یه صحنه مربوط به اون چیزی که داری میبینی یهو یادت میاد 

که قبلا اینجا بودی و کلی ادم بوده و .... ولی الان نیستن ادما 

یه همچین چیزی 

انگار خاطراتت پاک شدن 

و میخوان برگردن

شاید زندگی قبلی مونه یهو یادمون میاد😂

آخه من صحنه های همین زندگی رو یادم میاد

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣