2777
2789
عنوان

دوسپسرم سرد شده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 52 پست
من بهش گفتميعني خیلی بد شد گفتم🥲

جمله اول یه حالت التماسی و منت کشی داره

جمله ای که من بهت گفتم یه حالت درخواست منطقی داره که میخوای جوابش رو بدونی .یعنی یه حقی به خودت دادی که بدونی

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمله اول یه حالت التماسی و منت کشی دارهجمله ای که من بهت گفتم یه حالت درخواست منطقی داره که میخوای ج ...

خیلی ممنونم

کاش قبلش با شما مشورت‌ کرده بودم

آخه جوابمو نداد و بعدم بلاک کرد و قطع ارتباط کامل 🥲 

خب تمومه.. یه مرد تا زمانی دوستت داره که باهات نخوابیده باشه..بعدش تموم.. ازدواج ربطی به رابطه جنسی ...

سلام ببخشید چون آقایی میتونم چند تا سوال بپرسم؟ 

فک کن پسری با دختری آشنا میشن و رل میزنن (کم سن و سال  هر دو 20سالشونه)بعد که کم کم میبینن به هم علاقه دارن و پسره میگه دو سه سال با هم باشیم بعدش نامزد کنیم بعد مادره دختره متوجه ی رابطشون میشه و به پسره بدو بیراه میگه ولی پسره میگه من قصدم ازدواجه و دوستش دارم و یک روزی رو مشخص میکنه برن کافه و با مادره حرف می زنه و از کارش و خونوادش و اینکه بهش مهلت بده تا دو سه سال تا خودشو جمع و جور کنه... مادره هم از پسره خوشش میاد و اوکی میده... حالا این دخترو پسر یک سال و نیمه که با همن و ظاهرا خیلی همو دوست دارن و هیچ خیانت یا چیز دیگه ای از هم ندیدن... رابطه ی جنسی هم اصلا ندارن و دختره از همون اول خط قرمزاشو به پسره گفته.. و ته رابطشون بوس و بغل و دست دادنه.... حالا این بوس و بغل مشکلی نداره؟ 

خب تمومه.. یه مرد تا زمانی دوستت داره که باهات نخوابیده باشه..بعدش تموم.. ازدواج ربطی به رابطه جنسی ...

و در ادامه ی حرفم... چقدر به این رابطه میشه امیدوار بود؟ اینم بگم پسره درسته سنش کمه ولی از لحاظ ظاهری و عقلی از سنش بیشتر میخوره 

جمله اول یه حالت التماسی و منت کشی دارهجمله ای که من بهت گفتم یه حالت درخواست منطقی داره که میخوای ج ...

اخه جوابمو نداد و بلاکم کرد 

قبلش واسش پیام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 من خیلی ناراحت شدم فقط هم قصدم تبریک‌ بود نه هدیه بردن 

یه بار هم پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب 🥲 🥲 

اخه جوابمو نداد و بلاکم کرد قبلش واسش پیام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون ...

بیشتر ازین خودت خار نکن واسه ببخشید یه نره غووول بی احساس

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس