2777
2789
عنوان

کی تا حالا پودر اینوفولیک مصرف کرده

36853 بازدید | 64 پست

من تخمدان PCO دارم . با گلای وانس(متفورمین) روزی 3 تا تقریبا خوب بودم تا سه چهار ماه پیش که بهم ریخت پریودام. این سری از 25 آبان به بعد پریود نشدم هنوز. تو اقدام هستم فکر کردم باردارم ولی آزمایشم منفی شد تا اینکه دیروز رفتم دکتر گفت هورمونات به هم ریخته و کیست 20 میلی متری داری. بعد هم پودر اینوفولیک داد برا تنظیم هورمون. داروخانه گفت با گلای وانس خوب جواب میده.

حالا میخواب بدونم اول اینکه کیست 20 میلی متری خیلی بزرگه؟ بعد اینکه این پودر رو کسی مصرف کرده که تاثیرش خوب بوده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگ بودن کیست ونمیدونم ولی منم مصرف کردم جواب گرفتم همون ماه یه فولی۲۵داشتم

با متفورمین همزمان مصرف کردی؟ به من گفته روزی 2 ساشه . شما هم همونقدر مصرف کردی؟

منم کیست تخمدان دارم چهار برابر کیست تو، هر کاری کردم از بین نرفت، تا دو هفته دیگه عمل می کنم، بهتره کیست رو جدی بگیری و براش دارو مصرف کنی، البته من شنیدم عرق فراسیون معجره میکنه برای کیست، راستش من امتحان نکردم چون اندازه کیست من خیلی بزرگه و دیگه هیچی روش جواب نمیده، ولی مال شما 20 میل خیلی کوچیکه، اگر از بین نبریش هر ماه بزرگتر میشه، حتما درمانش کن

منم کیست تخمدان دارم چهار برابر کیست تو، هر کاری کردم از بین نرفت، تا دو هفته دیگه عمل می کنم، بهتره ...

بهم آمپول پروژسترون داد که پریود شم و بعد از شب سوم LD بخورم که کیست از بین بره. ولی کلا این پودره رو داد گفت هورمونات رو درست میکنه. همزمان قارچ و ترشح هم داشتم ینی یه کیسه گنده دارو گرفتم اومدم بیرون

ببخشید ازمایش ذخیره دادین؟ ذخیرتون چنده که میخواین لاپرا کنین

نه ازمایش ذخیره ندادم، بله لاپرا، البته چون تو شهر خودم نیستم نتونستم دکتر برم، جدیدا، ان شاالله تا دو هفته دیگه میرم دکترو عمل می کنم، مگه ازمایش ذخیره واجبه؟