2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

237 بازدید | 40 پست

خانوما امروز اومدن ماشین ظرفشوییم نصب کردن،پیشش خودمم یبار زد روشن شد یادم داد،بعد رفتنش خودم زدم تو۴ساعت نفهمیدم استارت زدم  کار کرد،بعدتو۲ساعت مونده کارنمیکنه دیگه ،خودشم نه جلال دهنده و نمک هیچی نریختیم خالیه خالیه

میترسم یعنی چی شد؟

خاموش هم میکنم نمیشه ،فقط دقیقه اش کم میشه رفته رفته

اگه این۲ساعتش تموم بشه،خاموش میشه؟؟؟

وسطش چند دقیقه استپ میکنه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چقدر نیم ساعته استپ کرده

من تا به خال چهار ساعت نزاشتم

ولی وسطش استپ داره 

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

الان جاش هست بپرسم چه مارکی خریدی و چند ؟ 😬

منم میخوام بخرم چقدر هزینه مصرفیش توی ماه میشه؟

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

آرههه میشهیعنی چیییی، جلادهنده و نمک نریختی، پس باچی کارمیکنه بدبختتتت😐

الان نه خاموش میشه نه چیزی،الان بریزم جلال دهنده و نمک؟اخ قصد نداشتم بزنم بشوره ،گفتم انتحان کنم که دستم خورد تو۴ساعت

الان نه خاموش میشه نه چیزی،الان بریزم جلال دهنده و نمک؟اخ قصد نداشتم بزنم بشوره ،گفتم انتحان کنم که ...

از برق بکشش جانم،، نه نریز، ببین میتونی خاموش کنی، اگه نشد از برق بکش

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
الان جاش هست بپرسم چه مارکی خریدی و چند ؟ 😬منم میخوام بخرم چقدر هزینه مصرفیش توی ماه میشه؟

هیچی هر 4،5ماه 300،400 شویندش میشه و برق و آبم از شستشوی معمولی خیلییییی کمتر مصرف میکنه، من 4ساله دارم قبض آب و برق تغییری نکرده

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
آره دیگه زمان ۰ بشه خاموش میشه

هیچی نریختم ها،ظرفم نداره خالیه ،تازه نصب کردن بعد رفتنشون ،گفتم یبارامتحان کنم اونم رفت رو ۴ساعت،بعد حالا زمانش انداخته ۱:۳۷ساعتش مونده ،ولی کارنمیکنه ایست کرده،میترسم چیزی نشده،فعلا هم نمک و جلال دهنده اش نریختم،ممکنه ازاون باشه که نریختم کارنکنه؟الان بازکنم بریزم؟

هیچی نریختم ها،ظرفم نداره خالیه ،تازه نصب کردن بعد رفتنشون ،گفتم یبارامتحان کنم اونم رفت رو ۴ساعت،بع ...

نه هیچی نمیشه

اشتباه کردی برنامه با زمان طولانی رو فعال کردی الانم صبوری کن زمان تمام بشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷