2777
2789
عنوان

به تپسی اسنپ هم اعتماد نکنین

6119 بازدید | 189 پست

امروز خرید داشتم راننده را گفتم وسایل را ببر بالا من هزینه تون را بیشتر حساب میکنم سنگین هست برام دیسک کمر دارم اون بیشرف بی ناموس اول جانماز آب میکشید بعد اومده خونه من درو باز گذاشتم یهو دستش را گذاشته رو آلتش هی میماله میگه خانم نمیخای یه حالی بکنیم کثافت... اینو خودم نگرفتم یه راننده داشتیم آشنای خانوادگی اون همیشه می‌آمد مرد محترمی بود اون نتونست گفت یکی از همکارام را میفرستم طرف بابای مدرسه دخترانه هم بود خیر سرش منم به اون راننده که اشنابودم با خانمش زنگ زدم بش گفتم اونقد عصبی شد زنگ زد بش گفت اگه بار دیگه مزاحم این خانم بشی چنان بلایی سرت میارم تا یادت بمونه ناموس داشته باشی خلاصه که امروز کلا روز خوبی نبود هنوز داره دست پام میلرزه چقد نره خرها پررو شدن دیگه هم اسنپ تپسی نمیگیرم فقط آژانس بانوان شده دو برابر سه برابر پول میدم راحت. بی‌شعور میگه با کی زندگی می‌کنی تنهایی مامانت کجاست دختری یا زنی. خاک تو سرت کنن تازه سه تا بچه داره پسر بزرگش تصادف کرده تو کما 15 سالشه بجا ابنکه بگه دعای خیر بکن برا بچه ام دنبال شهوتی مرتیکه بی ناموس به هیچ کس اعتماد نکنید موندم چطو. این مرد 40 ساله را کردن بابای مدرسه دخترانه هنرستان چطو آموزش پرورش اجازه. داده نگاه‌ش هیزه من کاملا محجبه هستم مانتو مقنعه بلند تو عمرم آرایش هم نمیکنم عقب نشستم بی‌شعور میگه بیا جلو بشین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی گفته بیا جلو‌ بشین ، یعنی مشکل داره ، نباید میگفتی برات وسایل بیاره بالا ، اگه میتونی به مدیر مدرسه ی دخترانه بگو که یه وقت به بچه ها دست درازی نکنه ، شایدم تا الان کرده باشه ، کسی نمیدونه ، اینا مریضن

نمیخوای ازش شکایت کنی؟

اگر خدایی نکرده بلایی سر بچه های هنرستانی اورد چی؟لطفا هرچه سریع جلوی فساد رو بگیر این انگل نباید اینجوری راست راست تو شهر بچرخه

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

نمیخوای ازش شکایت کنی؟اگر خدایی نکرده بلایی سر بچه های هنرستانی اورد چی؟لطفا هرچه سریع جلوی فساد رو ...

عزیزم چرا میخام ولی خوب گلم چطور ثابت کنم اون راننده که آشنای خانوادگی بود آدم خوبی بود میگفت بخدا چون تایید شده آموزش پرورش بود من اعتماد کردم تهدید هم کرده که اگه به کسی بگی میام دم خونت اسید میریزم تو صورتت 

وقتی گفته بیا جلو‌ بشین ، یعنی مشکل داره ، نباید میگفتی برات وسایل بیاره بالا ، اگه میتونی به مدیر م ...

عزیزم چون وسایل صندلی عقب بود فکر کردم میگه بیا جلو بشین منم وسایل را گذاشتم پایین صندلی خودم عقب نشستم بعدش که وسایل را برد بالا دستش را گذاشت رو آلتش متوجه شدم کلا من دیر میفهمم طرف قصدش چیه بعد که وسایل را برد بالا اون کار کرد بیرونش، کردم 

وای خدا چقدر زمونه خراب شده من الان دیگه چه جوری برم بیرون منم که سادهههه یکی ی چیز بگه نمیتوانم جوا ...

تو را خدا با اسنپ تپسی نرو با آژانس بانوان برو من شده دو برابر پول میدم دیگه فقط با راننده زن میرم تو را خدا بچه ها به راننده های اسنپ تپسی اعتماد نکنین 

وااا🙁😂

به چی میخندی شما؟؟؟ یعنی یکی داره حرف میزنه استرس داره اعصابش خرده الان کارت قشنگه میای استیکر خنده میذاری؟؟ مزاحمت برا هم جنست برآت خنده داره؟؟ سرگرمی شده برات؟؟؟