2777
2789

دعا میکنم همه دختر ها و پسرهای مجرد برن خونه بخت و خوشبخت بشن. مریض‌ها شفا پیدا کنند. زندانی ها آزاد بشن. عاشقا به عشقشون برسند. همه ی حاجتمندان حاجت روا بشن. آمین 😍 

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

التماس دعا مهربون ان شاءالله خودت به خواسته وجودت برسی به مصلحتت باشه

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

امضام دعاکن.خداخیرت بده

الهی همه ی مستاجرها خونه ی پربرکت نصیبشون بشه.همه ی در راه ماندگان و اورگان خدانجاتشون بده. بچه ها سر نمازم الهی مشکلات مملکت مون حل بشه. حوانامون خوشبخت بشن. هیچ درخواستی ازتون ندارم. دلی براتون دعا کردم بدون منت

الهی همه ی مستاجرها خونه ی پربرکت نصیبشون بشه.همه ی در راه ماندگان و اورگان خدانجاتشون بده. بچه ها س ...

خدادلت روشاد کنه مراقب عزیزانت باشه

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

خوردم زمین احتمالا تاندون شونه ام پاره شده باشه دعا کن چیزی نباشه لطفا

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
الهی آمین.برای سلامتی و ظهور امام زمان هم دعا کن❤️

بله چشم حتماً. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خوردم زمین احتمالا تاندون شونه ام پاره شده باشه دعا کن چیزی نباشه لطفا

انشالله که تنت سالم باشه و تاندونت مشکلی نداشته باشه