آرد(یک پیمانه) +شکر(یک پیمانه) + پودر کاکائو(نصف پیمانه) + بیکینگ پودر(2ق ج خ)+ وانیل(نصف ق چ خ)
باهمزن دستی هم می زنیم که مخلوط بشه بعد بعد تخم مرغ(یک عدد)+روغن مایع(¼)+شیر خیلی کم هم می زنیم بعد بهش آجوش اضافه می کنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم...
توستر درجه ۱۷٠ به مدت ۳۰ دقیقه
من بااین رسپی کیک کاکائویی پختم و عالی شده خواستم ببینم اگ باهمین رسپی بجای پودر کاکائو پودر توت فرنگی بریزم همینجوری در میاد یا فرق داره؟ فیلم این کیک رو تو اینستا دیدم متاسفانه پیجشو ندارم برم از خودش بپرسم