2777
2789
عنوان

کدوم اسم؟؟؟

183 بازدید | 15 پست

با همسرم هیچ جوره سر اسم به توافق نمیرسیم  😢. اون میگه مذهبی باشه چون اسم تاثیر گذاره رو تربیت بچه. منم میگم خب در مرحله اول مادر باید از اون اسم خوشش بیاد که بتونه بچه رو درست تربیت کنه. اینهمه فاطمه و زهرا و... (دور از جون همگی) که اسمشون خیلیم مذهبیه ولی اصلا آدم خوبی نیستند از هر لحاظ...

تعداد رای : 27
نظرسنجی
مهرسا
11
40%
حلما
4
14%
ریحانه
6
22%
دلسا
6
22%
مادر هستم و 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهشنا حلما نزارید چیه الکی میگن لقب فلان معصومه از کجا اوردند اینو بعدشم معنیش جالب نیست صبور چیه اخه اگه اسم رو بچه تاثیر گذاره پس بچه هرچی بدبختی میاد سرش صبوره

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
خواهشنا حلما نزارید چیه الکی میگن لقب فلان معصومه از کجا اوردند اینو بعدشم معنیش جالب نیست صبور چیه ...

صبور بودن که خوبه

تو جامعه انقدر بدبختی هست که اگه صبور نباشی تحمل ناپذیره

معنی اسم که صبور باشه. دلیل برا این نیست که بدبختی میریزه سرش. 

صبور بودن که خوبه تو جامعه انقدر بدبختی هست که اگه صبور نباشی تحمل ناپذیره معنی اسم که صبور باشه. ...

نه بابا چیه مثل اسم زینب ورقیه نگاه کنی اونایی که اسمشون اینه انگار واقعا همشون مظلوم وستم کش هستن

البته هرکی یه نظری داره این نظر منه

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

حلما باضمه روی ح معنی صبور میده که واقعا تلفضش حالب نیس اگر هم مثل بقیه بخوای حلما با کسره ح صدا کنی فک نکنم معنی خاصی داشته باشه - دلسا خیلی قشنگه اگه شوهرت موافقه دلسا بزار خیای لطیفه

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
نه بابا چیه مثل اسم زینب ورقیه نگاه کنی اونایی که اسمشون اینه انگار واقعا همشون مظلوم وستم کش هستن ...

پس بزار شادی ک همیشه شاد باشه...😁😁😁

ولی با نظرت زیاد موافق نیستم...

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم

مهرسا قشنگتره 

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»