2777
2789
عنوان

تبریک تولد

127 بازدید | 18 پست

سلام چند روز پیش از همسرم خواستم گوشیشو بده به من تا از دوقلوهامون فیلم بگیرم آخه دوربین گوشیش خوبه ازش گرفتم فیلمو گرفتم خواستم تو واتساب واسه خودم بفرستم که رفتم پایین تر تو پیاماش ی عکس پروفایل فیک دختر دیدم رفتم توش دیدم همسرم در پاسخ به وضعیتش نوشته تولدت مبارک به همه خواسته هات برسی دختر اونم جواب داده بود ممنونم عکس ی گلم گذاشته بود دیگه هیچی چند روزه تو فکرم آخه همسرم آدمی که اهل دختر و زن بازی نیست شایدم تو ظاهر این جوریه نمیدونم شما بودین چیکار میکردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نیستش

بگو من دوست ندارم ارتباط داشته باشی باهاش !
چه کاریه وقتی متاهلی به یه خانوم دیگه تبریک تولد بگی باز خواهر مادر بود یه چیزی....

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

بگو من دوست ندارم ارتباط داشته باشی باهاش !چه کاریه وقتی متاهلی به یه خانوم دیگه تبریک تولد بگی باز ...

پس شما هم مثل من فکر میکنی من ازش پرسیدم گفت وضعیت گذاشته منم تبریک گفتم بعدشم ی خانومه هست تو باربری که بار میبرم خانوادگی اونجا کار میکنن

پس شما هم مثل من فکر میکنی من ازش پرسیدم گفت وضعیت گذاشته منم تبریک گفتم بعدشم ی خانومه هست تو باربر ...

آخه چه ربطی داره باربری!؟ اونوقت باید هرکیو که دید تولدشو تبریک گفت..
امشب باهاش حرف بزن حتما اگه برخورد جدی نداشته باشی پروو میشه ها

آخه چه ربطی داره باربری!؟ اونوقت باید هرکیو که دید تولدشو تبریک گفت..امشب باهاش حرف بزن حتما اگه برخ ...

میگه تو باربری که کار می‌کنیم این زنه اونجا با شوهرو بچه هاش خانوادگی هستن بار می‌بریم براشون ازش پرسیدم نظرت چیه بخدا کسیو ندارم باهاش حرف بزنم 

میگه تو باربری که کار می‌کنیم این زنه اونجا با شوهرو بچه هاش خانوادگی هستن بار می‌بریم براشون ازش پر ...

حالا به هر کی از راه رسید که تبریک نمیگن! 

یه سوال شماره طرفو سیو داره؟

عزیزمممم ناراحت نباشیاا

راستی قشنگم بارداری؟

دو قلوهام دوماهه هستن سیو داشت نوشته بود نوری ازش شماره خواستم نداد کفت پاک کردم میخای آبرومو ببری واینا و گفت اون تبریک مال قیل از بارداری تو بوده