2777
2789
عنوان

چرا زندگی رو آنقدر سخت میگیرید

260 بازدید | 22 پست

واقعا چرا زندگی مشترک با همسرتون رو آنقدر سخت میکنید؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعابعضی پستاروخوندم فکرمیکنم اسم زندگیشون مشترکه درواقع هم خونه هستن وبخاطرمنافعشونن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

با دلار ۱۰۰ تومنی هیچیو نمیشه راحت گرفت

میشه اگه هردو طرف توقعتون رو بیارید پایین و خرجتون و به کمترین حد برسونید بهتر میشه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
همسر ندارمبنده الان در حال تحمل شکست عشقی و بیماریمراحت نیست اصلا

بسپر به خدا 

بگو خدایا خودمو سپردم بهت بهترین هارو سر راهم بزار توکلت به خدا باشه اگه قسمتت باشه میشه ❤️بزور از خدا نخواهش

من روحی اذیتم قلبم درد میگیره چکار کنم افکار منفی نیاد تو سرم

بگو‌خدا مشکلمو حل میکنه من هر بار اینجوری خودمو آروم میکنم

واقعابعضی پستاروخوندم فکرمیکنم اسم زندگیشون مشترکه درواقع هم خونه هستن وبخاطرمنافعشونن

دقیقا زندگی مشترک یعنی همه چیز مشترکه  بعضیا خیلی قانون می‌زارن تو زندگی بعضیا میگن باید حرف حرف من باشه 

اگه شوهرتون به خاطر کوچکترین اشتباه بهت بگه تخم سگ تو هم روانی کیشی کاری که شوهرم هر روز با من میگنه

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

بگو‌خدا مشکلمو حل میکنه من هر بار اینجوری خودمو آروم میکنم

کاشکی ...مشکل خاصی ندارم دوست ندارم زیاد رفت و امد کنم ولی خانوادم گیر میدن نمیزارن ارامش داشته باشم تو خونه خودم بزور میخان بگن افسرده ای بابا من سبک زندگیم اینه دوس دارم تنهایی نمیزارن ک