2777
2789
عنوان

به جای من بودین چکار میکردین

93 بازدید | 13 پست

بچم یک و نیم سالشه .خیلیم کوچولو ظریفه.تو خانه بازی یه دختر بچه ده نه ساله خیلی چاق خیلی الکی یهو هولش داد و سرش رو کوبوند به میز. عمدا هم انجام داد که یه اسباب بازی رو بگیره.

اون لحظه انقد بچم گریه کرد و من هول شدم نمی‌دونستم چی بگم . فقط مامان دختره که داشت با تلفن حرف میزد یه کم اومد سر بچمو ناز کرد همونحوریم با تلفن حرف میزد. به بچه هیچی نگفتم نمی‌دونم چرا همش خودم خودمو دارم میخورم... احساس میکنم خیلی مامان ببو گلابی هستم 😢

عایا تو منی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جدی و با عصبانیت باید میگفتی دفعه اخرت باشه دستت ب بچم خورده😡

من ک یه فیلم دارم ک تو پارک یه بچه دیگ یه کوچولو دستش خورد ب دخترم و داشت مانع سرسره بازیش میشد بعد ک فیلم و دیدم متوجه شدم

هنوز دارم خودمو میخورم ک چرا همون موقع ندیدم

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍

منم دخترم ۲سال و نیمشه ،

تو خانه بازی برنامه بود و عروسک هم بود،با آهنگ می‌پرید شادی میکرد جمعیتم زیاد بود ۵۰نفری بچه و بزرگسال بودن

یهو یه پسر بچه ۵.۶ساله اومد جلو دخترم وایساد هلش داد که بخوره زمین ولی دخترم تعادلش حفظ کرد،پسره دید نشد محکم تر هلش داد تا به خودم بجنبم دخترم خورد زمین 

دیگه نفهمیدم چی شد دست پسره رو گرفتم بین اون جمعیت بردم گفتم برای چی هل دادی بااااید از دخترم معذرت بخوای، مادرشم اومد بنده خدا مشخص بود عاصی از دستش 

تا معذرت نخواست ول نکردم

دخترم اولش خواست گریه کنه ولی حمایت منو دید جرات پیدا کرد

منم دخترم ۲سال و نیمشه ،تو خانه بازی برنامه بود و عروسک هم بود،با آهنگ می‌پرید شادی میکرد جمعیتم زیا ...

آفرین منم دوست دارم همچین مادری باشم. ولی در همچین مواقعی مغزم قفل می‌کنه..چون تو بچگی خودم هیچ وقت مورد حمایت نبودم

خیلی جدی و با عصبانیت باید میگفتی دفعه اخرت باشه دستت ب بچم خورده😡من ک یه فیلم دارم ک تو پارک یه بچ ...

چون همیشه خودم تو سری خور بودم نمیخوام بچه ام هم اینطوری باشه واسه این عصبی ام از خودم