2777
2789
عنوان

بچه داری از کی اسون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 31 پست
اصلاااااااا هر بدبختی ای فکرشو‌کنی تو بارداری کشیدم

از نظر روحی یا از نظر جسمی ؟!

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

😂فکر نکن بهش عزیزم لذت ببر از بودن با کوچولوت.سه سالگی به بعد تقریبا مستقل میشن دست برمیدارند یکم. ...

واقعا خیلی سخته شغل شوهرمم جوریه ک یک روز در میون شهر دیگه اییه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر روحی یا از نظر جسمی ؟!

تقریبا هر دو جسمی ک ویار خیلی بد و بیحالی ضعف تا نه ماهگی

روحیم بی پولی و بیکاری شوهرم و اساس کشی تو ماه هشت بارداری

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

هنوز راه زیاد داری عزیزم🤣🤣🤣از الان به فکر راحتی نباش

غذا خور میشه هزارجور ادا و اصول داره

از شیر گرفتن خودش یه پروسه طولانی و سختی داری

از پوشک گرفتن از همه بدتر

این وسط مریضی و غرغر و بهونه گیری های همیشه شون هم هست.

واقعا خیلی سخته شغل شوهرمم جوریه ک یک روز در میون شهر دیگه اییه

هر وقت خسته شدی به امضات فکر کن که چه سخت این کوچولو رو به دست آوردی سختی هاشم برات شیرین میشه🌈

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

تقریبا هر دو جسمی ک ویار خیلی بد و بیحالی ضعف تا نه ماهگیروحیم بی پولی و بیکاری شوهرم و اساس کشی تو ...

متاسفانه میگن فشار های روحی تو بارداری باعث نا اروم شدن بچه میشن...

دیگه باید کم.کم شیر شب قطع کنی ک شبا بخوابه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

هر وقت خسته شدی به امضات فکر کن که چه سخت این کوچولو رو به دست آوردی سختی هاشم برات شیرین میشه🌈

بخدا اگه راحت باردار شده بود صبر و تحملم برا نگهداریش اینقد نبود واقعا قدرشو میدونم یه ذره هم کوتاهی نکردم براش ولی یه وقتایی واقعا ادم کم میاره فقط دلت میخواد غر بزنی

هنوز راه زیاد داری عزیزم🤣🤣🤣از الان به فکر راحتی نباشغذا خور میشه هزارجور ادا و اصول دارهاز شیر گر ...

میخوام جیغ بزنم الان😬😬😬😬

بخدا اگه راحت باردار شده بود صبر و تحملم برا نگهداریش اینقد نبود واقعا قدرشو میدونم یه ذره هم کوتاهی ...

حق داری اگه کسی هست برات نگه دارن بده یه نصف روز فقط دراز بکش و با خودت تنها باش

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

حق داری اگه کسی هست برات نگه دارن بده یه نصف روز فقط دراز بکش و با خودت تنها باش

هیچ کس شرایط و وقت نداره💔😢

هیچ کس شرایط و وقت نداره💔😢

خب پس دیگه خودت برنامه بریز.و اینکه تو شیردهی و اینا بدن خیلی ضعیف میشه و این خودش باعث کم تحملی میشه خودت رو تقویت کن غذاهای مقوی بخور این روزها هم میگذره🌹

خب پس دیگه خودت برنامه بریز.و اینکه تو شیردهی و اینا بدن خیلی ضعیف میشه و این خودش باعث کم تحملی میش ...

ممنونم❤️🙏🏻❤️🙏🏻التماس دعا❤️❤️❤️❤️