2777
2789

دختراااا 

وقتی طرف میبینی انگار ازت خوشش میاد تو چه رفتاری نشون میدادی ؟ 

بنظرتون درست ترین رفتار چیه ؟ دل به شوخی هاش دادن کار درستیه ؟ 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومدم بگم خوش به حالتون🥲 

منو طرف ول کرد رفت میگفت میخوام بیام خواستگاری 

منم گند زدم گفتم خواستگار اومده برام به خاطر تو ردش کردم تو رو دوس دارم 

اونم ولم کرد گفت برو با همون🥲💔

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
این سوال هم بگین وقتی یکی پیشنهاد میده اگه توهم خوشت بیاد چه جوابی میدی چجوری قبول کردین ؟

شماره باید بگیری ؟ 

چه جوری باید گرفت مثلا اگه اومد گفت من خوشم اومده میشه آشنا بشیم بایذ قبول کرد ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
برام طبیعی و نرمال بود رفتار عجیبی نمیکردم که وای این از من خوشش میاد

نه نههه 

منظورم اینه که توهم یجوری رفتار میکردی که بفهمه توهم ازش خوشت اومده ؟ یا عادی بودی به روی خودت نمیوردی؟ 

بعد یچیز دیگه درخواستشو همون موقع قبول کردی ؟ ینی دقیقا چه جوابی دادی 

شماره باید بگیری ؟ چه جوری باید گرفت مثلا اگه اومد گفت من خوشم اومده میشه آشنا بشیم بایذ قبول کرد ؟

اینجاشو من بلدم ، مثلا میگی خب آره حالا میتونیم یه راه ارتباطی داشته باشیم تا ببینیم در نهایت سرنوشت چه تصمیمی میگیره 😅 بعدش اون شمارش رو میده توهم بگیر 

ولی من اینو نمیدونم اگه شمارشو داشته باشی ولی یه راست بگه بیا بریم تو رابطه اون موقع باید چیکار کرد ؟سریع قبول میکنن؟

اینجاشو من بلدم ، مثلا میگی خب آره حالا میتونیم یه راه ارتباطی داشته باشیم تا ببینیم در نهایت سرنوشت ...

به من گفت من خوشم میاد ازت و فلان و آشنا شیم 

منم ناز کردم🤣 

گفتم من اهلش نیستم خدافظ‌🤣 

نه نههه منظورم اینه که توهم یجوری رفتار میکردی که بفهمه توهم ازش خوشت اومده ؟ یا عادی بودی به روی خو ...

میدونستم روم فاز داره از طریق دوستم فهمیده بودم

بعد شمارمو از اون گرفت بهم پیشنهاد دوستی داد 

منم تو تایم دوستی از همون اول فهمیدم ازم خوشش میاد ولی نشون نمیداد تایمی که نشون داد منم خب رفتارام مشخص بود که دوسش دارم اوایل باهاش عادی بودم 

درخواست دوستیشو گفتم یه مدت بریم بیام بعد قبول کردم 

یک سال خورده ای نزدیک دوسال دوست بودیم بعد ازدواج کردیم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍