2777
2789
عنوان

تجربه ی کاهش وزن بیست و دو کیلوگرمیم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 21 پست
با پیاده روی تنها هم میشه لاغر کرد؟ روزی چند گام میرفتید؟

من یک ساعت پیاده روی میکردم . نمیدونم چند گام میشد گلم.

ولی بیست دقیقه هم تا باشگاه پیاده میرفتم.

من پریود نمیشم آخه چرااااا. چهار ماه پیش پریود شدم اونم با استفاده از عرق رازیانه. بعد رفتم سونوی سی ...

نمیدونم واقعا!من اصلا پریود نمیشدم، 

من اولین بار ۱۱ سالگیم پریود شدم🥲تا ۱۵ سالگیم پریود شدنه منظم بود،اما بعد اینکه خیلی چاق شدم، دیگه واقعا تا ۲۱ سالگیم پریود منظم نمیشدم و‌ دیگه کلا پریود نشدم! انقدر سونو و ازمایش دادم، تنبلی تخمدانمم پنهان بود،هیچ‌نوع تغییری توتخمدانهام توی سونو نشون نمیداد.

اخر لاغر کردم. الان سه ماهه ، پریود میشم. منظم نیست هنوزم‌.

شمتم اکه اضافه وزن داری،شاید بخاطر اونه.نمیدونم بازم دکتر برید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین عزیزم. خيلی عالی بوده. ولی همین که فست بودی یعنی رژیم غذایی داشتی. واین رژیم هست که در کنار ورزش به لاغر شدن کمک میکنه. چون ورزش تا یه مدتی میتونه لاغر کنه.  حتما بادی آنالیز انجام بده که درصد چربی و عضله بدنت رو هم متوجه بشی چجوریه و آیا متعادل هست

اگه میخوای بدون عذاب 

با پیاده روی تنها هم میشه لاغر کرد؟ روزی چند گام میرفتید؟

پیاده روی و ورزش تا یه مدتی به لاغر شدن کمک میکنه. درکنارش حتما باید رژیم باشه. این دوستمون هم فست بودن و این خیلی بهش کمک کرده

اگه میخوای بدون عذاب 

من پریود نمیشم آخه چرااااا. چهار ماه پیش پریود شدم اونم با استفاده از عرق رازیانه. بعد رفتم سونوی سی ...

احتمالا تنبلی تخمدان دارید.راهکار سبک زندگی سالم یعنی رژیم غذایی سالم، ورزش هست. اگه اضافه وزن دارید حتما کاهش وزن کمک میکنه بهبود پیدا کنید

اگه میخوای بدون عذاب 

اسی دمتگرم شش ماه باشگاه رفتن خودش اراده ی زیادی میخاد..من اصلا اراده ندارم ۱۸ کیلو هم اضافه وزن دارم نمیدونم چکار کنم خسه شدم بخدا تا یک کیلو کم میکنم دوبرابرش برمیگرده اطرافیانم هر کی اضافه وزن داشت لاغر شد من همچنان چاقم...

این نیز بگذرد...

عزیزم الان توی گوگل داشتم در مورد پیاده روی میخوندم چون قراره از فردا شروع کنم،بعدش تاپیک شما که رسیدم گفتم حتما تا الان لاغر شدن دیدم بعلههه

تاپیک اخرتون رو که دیدم واقعا به اراده تون افتخار کردم