2777
2789

دخترا من ۲۲ سالمه، هی میخواستم لاغر کنم

آخرش تو این ۶ ماه رفتم باشگاه!

شش ماهه که هر روز،بجز جمعه ها و تعطیل های رسمی، میرم باشگاه و یک و نیم تا دوساعت تمرین میکنم، صبحا میرم.

-پیاده روی هم روزی یکساعت عصرها بیرون میرم.

توی این ۶ ماه، ۲۲ کیلو لاغر کردم؛ بدون هیچ داروی لاغری و ...

فقط ورزش ورزش، و اینم بگم کالری شماری نکردم،اما هرروز فستینگ هستم، یعنی صبحانه و‌ناهار هرچی دلم بخاد میخورم ولی از ساعت ۱۶ تا ۶ صبح فرداش، هیچی نمیخورم.

و اینم بگم شکر و شیرینی و هله و هوله و فست فود و لبنیات( به دلیل تنبلی تخمدانی ک داشتم) حذف کردم.

سبک زندگیم سالم شده، اعتماد بنفسمم خوب شده ولی خب درونگرا بودنه سر جاشه😅

۸۰ بودم، شدم ۵۸ .. قدمم ۱۵۸ ،

ولی دخترا من لاغر کردم، پوستمم اصلا شل نشده هاااا

ولی خب ترک‌پوستی هایی که دارم. روی بازوم هست.نمیدونم لاغر کردم زیاد شده یا نه.

ولی خب ورزشکار شدم، میخوام ادامه بدم.مهم نیست برام😆

سایز هم‌خوب‌کم‌کردم.پریود سالی یبارم‌نمیشدم.

الان سه ماهه پریود میشم(منظم نبوده ولی خب این یعنی دارم بهتر میشم)

تجربه ی من بود. گفتم این همه تو تایپکا خودم دنبال راه لاغری بودم. تجربمو بگم شاید بدردتون خورد.

خداروشکر

تجربه ی شما خوب بوده سالمتر شدید

اما هر روز باشگاه رفتن بسیار فشار میاره

🥴🥴🥴 حتی مربی ها میگن یک روز در میون ورزش کنید

ولی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه افرین 👏

چه ورزشی انجام میدادی 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

افرين 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

عاشق ادمای این مدلیم🙌🏻❤️دمت گرممم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍